1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice slavily vítězství v derby


Branky


20
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice přivítaly v pikantním derby nedaleké Bolatice. Ovšem že by zápas nabídl nějakou fotbalovou delikatesu, to se říci nedalo. Rána hostujícího Baránka do břevna z úvodní minuty byla světlou výjimkou. Jinak se hrálo výhradně mezi oběma šestnáctkami, často se kupily chyby v rozehrávce a místo fotbalových parádiček viděli diváci spíše urputné souboje o míč. Otevřít skóre mohl po nákopu Šuly a prodlouženém míči od Šamárka hlavou zakončující Monsberger, ale boletický útočník přestřelil bránu. Domácí tým zahrozil po pěkné kombinaci Stuchlíka s Krzischem a zakončujícím Stromským, který otestoval kvalitu Breuerových rukavic. O osudu zápasu rozhodla jediná branka, která padla v závěru první půle. Štěpánkovický Hrbáč vybojoval míč, vyslal do protiútoku Heidera, který zpoza šestnáctky napřáhl a rozvlnil síť.   Obraz hry se nezměnil ani po změně stran. I když hosté začali držet míč častěji na kopačkách, k ničemu extra kloudnému se nedopracovali. Nenápadná střela Monsbergera nemohla brankáře Lefendu překvapit. Domácí mohli navýšit vedení po více než hodině hry. Grigarčík vybojoval u rohu míč, přihrál do vápna Šímovi, který tváří v tvář poslal Breuerovi pozdrav do rukavic. Hosté se pokoušeli s výsledkem něco udělat, ale ani Baránek neměl dobře seštelovanou mušku, když napálil míč vysoko nad břevno. A když se neujala ani střela domácího Hrbáče, skončilo derby nejtěsnějším, ale pro Štěpánkovice o to cennějším vítězstvím.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - R. Heider [-] (56. M. Grigarčík [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , M. Stuchlík [-] (76. M. Huber [-] ) , V. Kocur [-] , F. Stromský [-] (84. M. Josefus [-] ) , J. Machala [-] , O. Šíma [-] (76. J. Dluhoš [-] ) , R. Krzisch [-] , T. Tomíček [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - M. Habura [-] , M. Mac [-] (46. D. Sikora [-] ) , Š. Ševčík [-] (60. D. Maršák [-] ) , V. Baránek [-] , J. Monsberger [-] , J. Šula [-] , D. Skroch [-] (70. J. Slivka [-] ) , J. Šamárek [-] , J. Gaida [-] , P. Langer [-]

ŽK: 23. M. Hrbáč , 67. R. Krzisch - 12. V. Baránek , 86. J. Šamárek , 90. J. Monsberger .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SEIDLER René - ČECHÁK Martin, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

I tady není jednoduché určit favorita. U tohoto zápasu to zase vidím na nerozhodně. Bude to určitě hodně vyhecované derby, ve kterém si oba soupeři rozdělí po bodu.