1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 14:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice ještě nedostaly v sezóně ani gól


Branky


20

Oldřišovský Moravan cestoval na horkou půdu Albrechtic, které mají pro letošní sezónu stanoveny ambiciózní cíle. Což koneckonců platí i pro Oldřišov, jenže tomu úvod sezóny nevychází podle představ. Loňský účastník krajského přeboru potřetí za sebou padl a je zatím bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov se zatím herně i výsledkově hledá. A podle toho vypadal i jeho výkon v první poločase, kdy se prajzský tým nedostal k ani jediné kloudné akci. Domácí tým byl naopak aktivní a hrozil nebezpečnými centry od lajny. Do vápna lítal balón za balónem, ale finální fáze nebyla to pravé ořechové. K zakončení se dostali Jiří Mlčoušek nebo Klepáček, ale ani jeden soupeřova brankáře neohrozil. Nicméně po půlhodině hry se přeci jen jeden nebezpečný nákop ujal a dokonce rozhodl i o osudu zápasu. Bartoníčkův roh nabral správnou trajektorii, až míč i s přispěním drobné teče protivníka zaplachtil do brány - 1:0. Pak se hra do poločasu často kouskovala, chvílemi byla až zbytečně vyhrocená.

 

Oldřišov se herně zvedl až po přestávce. Po pár minutách měl Kozelský na hlavě vyrovnání po centru Janíka, jenže prostor mezi tyčemi netrefil. Albrechtice mohly navýšit vedení Klepáčkem, který z malého vápna nevyzrál na brankáře Kubného. Po drzém průniku z boku nevyužil svou příležitost k vyrovnání oldřišovský Gračanin, když jeho střela jen prosvištěla okolo brány. Čerstvě vystřídaný albrechtický forvard Raiskup posléze spálil dvě slibné příležitosti k přidání pojistky. V jednom případě dostal nabito přímo do vápna, v tom druhém pro změnu nedotáhl svůj nájezd. Naštěstí jeho ani zbytek týmu to mrzet nemuselo, protože Oldřišovští si už žádnou další šanci nevypracovali. I proto Albrechtice připsaly další tři body do tabulky a zůstavají zatím stoprocentní a navíc bez obdržené branky. To soupeř je na tom zcela opačně. Ze tří zápasů má Oldřišov tři porážky. I proto jej bude čekat dost zapeklitá práce, aby tuto nelichotivou bilanci vylepšil.  

 

 


Albrechtice cestují v příštím kole opět na Prajzskou, když se v nedělním odpoledni představí na hřišti v Bolaticích. Oldřišov taktéž v nedělním odpoledni hostí na svém bojišti soupeře z Mokrých Lazců. 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající manažer):

SK Moravan Oldřišov
Petr Hlaváček (trenér):



Sestavy


FK Město Albrechtice
J. Řeháček [-] - M. Čanecký [-] (73. M. Raiskup [-] ) , N. Tümmler [-] , M. Burian [-] (86. P. Simichanidis [-] ) - Z. Partyš [-] , J. Mlčoušek [-] (62. P. Strážnický [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Říha [-] - R. Boček [-] (62. J. Vrána [-] ) , J. Houdek [-] - A. Klepáček [-]

SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - R. Kurka [-] , J. Janík [-] , L. Pavlíček [-] , T. Manderla [-] , T. Latton [-] (66. J. Weber [-] ) , K. Vitoul [-] (36. F. Tománek [-] ) , M. Gračanin [-] , F. Rother [-] (85. A. Górecki [-] ) , M. Kozelský [-] , P. Uvíra [-] (36. A. Kubalák [-] )

ŽK: 49. O. Bartoníček , 84. M. Burian , 88. A. Říha - 11. R. Kurka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MORAVEC Roman - ŠIGUT Pavel, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Albrechtice jsou zatím stoprocentní a letos budou adeptem na postup. Oldřišov se ovšem konečně chytne a uhraje tady svůj první bodík.