Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 10:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice schytaly v Lazcích pořádný debakl


Branky


20

Kozmice na předešlou výhru nenavázaly a v uplynulém víkendu si uřízly pořádnou ostudu, když si z Mokrých Lazců odvezly osmigólovou nálož. Na té se podílel i třígolový kanonýr Pospěch, který si opět nabalil dostatek střeleckého prachu a dosáhl prvního letošního hattricku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězi se rozhodlo již v prvním poločase

Lazce vstoupily do zápasu odhodlaně a tlačily se od prvních minut do zakončení. Jejich první náznaky šancí ještě Kozmičtí odvrátili, ale po pěti minutách hry se spustil zápasový gólostroj. Ten započala rychlá úvodní branka Moši, který doklepával do sítě mezihru Galvase s Pospěchem - 1:0. Za dalších pět minut vyslal Galvas uličkou do zakončení Pospěcha, který se rozhodl z téměř poloviny hřiště přelobovat vyběhnuvšího brankáře Večerka a povedlo se mu to - 2:0. Třetí trefa vzešla opět ze špatné dostupnosti kozmické obrany. Mošův centr se svezl na hlavu dotírajícího Kohoutka, který do protipohybu gólmana zvyšoval na rozdíl tří branek - 3:0. Pod čtvrtou trefu se zapsal znovu kanonýr Pospěch, který využil podběhnutí beka a účinnou kličkou gólmanovi skóroval na přední tyč - 4:0. Poločas hrůzy pak dokonala pátá trefa z kopačky Galvase, který si narazil s Pospěchem a z úniku úspěšně obstřelil brankáře - 5:0. A to ještě v úplném závěru sám kapitán Lazců netrefil hlavou poloodkrytou bránu. Kozmice se v první půli nedostaly k ani jediné střele.

 

Domácí si zápas naplno užívali

A ani ve druhém dějství toho hosté moc nepředvedli. I nadále pokračoval rozklad jejich obrany a kozmický brankář musel i poté lovit míče ze své vlastní sítě. Šestá trefa padla po rohu Galvase, který propadl až na zadní tyč, kde se míče ujal Wojnar a nesobecky nabil míč na hlavu Poštulkovi - 6:0. Po hodině hry to už bylo o sedm branek. Galvasovu standardku poslal hlavou do sítě opět špatně dostoupený bek Hoza - 7:0. Lazce byly ohromně při chuti. Galvas v další šanci pohořel na brankáři Večerkovi. Nicméně bezmocný gólman Kozmic musel jen nevěřícně přihlížet, jak jej spoluhráči nechávají na holičkách. Po dalším Galvasově nákopu se míče zmocnil Pospěch a chytrou střelou dokonal svůj hattrick - 8:0. Teprve až po této brance se hosté zmohli aspoň na dva protiútoky. Z toho druhého vytěžili faul ve vápně, za který zahrávali pokutový kop. Jenže při něm zkušený exekutor Hartmann dokonal naprostý zmar, když se nejspíš inspiroval u hráčů ostravského Baníku a bránu vysoko překopl. Těsně před koncem se v ještě jedné nadějné příležitosti ocitl domácí kapitán Galvas, ale střelecký prach už pošetřil na další zápas. Lazce tak suverénně ovládly tento duel a vrátily Kozmicím vysokou porážku z jara loňské sezóny. 

 

 

Mokré Lazce se v příštím víkendu představí na půdě Oldřišova, za to Kozmice přivítají doma ve vypjatém derby pro ně neoblíbené Strahovice. Oba duely se hrají v neděli. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (záložník): "Utkání nám vyšlo na jedničku, hrálo se vesměs na jedinou bránu. Hostům jsme dnes kromě penalty prakticky nic nenabídli. Konečně nám to tam začalo dneska padat, takže jsme si pořádně vylepšili naši střeleckou produktivitu. I když i ta by mohla být ještě o něco lepší, kdybychom proměňovali další šance, ale to už bychom chtěli asi moc. Ale i tak je konečný výsledek skvělý, tak doufám, že budeme v dobrých výkonech i nadále pokračovat"

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Dnes není na našem výkonu co hodnotit. Z naší strany to byl naprosto katastrofální výkon, za který se musím stydět. Lazce byly pochopitelně lepší než my, ale spoustu branek jsme jim ohromně ulehčili. Tolik prostoru, co naše obrana nechala soupeři, to je až neuvěřitelné. Prohrát se může, ale ne takovým způsobem, co jsme předvedli. Musí být vidět bojovnost a tu jsem dnes jednoznačně postrádal. Mrzí mě, že si někteří z dnešní porážky vůbec nic nedělají a mají to docela na párku. Takhle se za klub nebojuje"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] (87. V. Malohlava [-] ) - Z. Pospěch [-] , D. Moša [-] , P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] (87. D. Exner [-] ) , M. Hoza [-] , T. Kohoutek [-] (63. D. Sukdol [-] ) , R. Šimeček [-] (67. L. Falhar [-] ) , Z. Říman [-] (46. J. Harazin [-] ) , L. Poštulka [-] , J. Ulrich [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Večerek [-] - O. Vitásek [-] (46. L. Kalous [-] ) , Š. Kania [-] , G. Zvara [-] , L. Lesniak [-] , D. Mlýnek [-] (78. J. Halfar [-] ) , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (46. A. Felgenträger [-] ) , T. Müller [-] , O. Mokrý [-] , J. Juchelka [-] (82. V. Blokesch [-] )

ŽK: 71. M. Hoza , 79. L. Poštulka - 26. G. Zvara , 66. L. Lesniak , 73. D. Mlýnek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: BERAN Jan - PODRAZA Jaroslav, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

V Lazcích v neděli 10:00 dopoledne se hraje každému velmi těžce, málokdo tam vyhrává. Každopádně to vidím tak, že Kozmice tady překvapí a uhrají cennou remízu.