Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice si odvezly domů všechny body


20

Oba týmy v úvodním kole letošního ročníku prohrály, takže o motivaci měly před zápasem postaráno. Šťastnějším týmem byl na konci utkání strahovický Meteor, jemuž jeho tradiční střelci vystřelili letošní prémiérové vítězství. Ludgeřovice vyšly opět bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali nadějný náskok

Domácí měli přitom povedený nástup do utkání, když Hájkův výkop prodloužil Dekleva ve středu hřiště do běhu Galusovi, který překvapivou střelou z hranice vápna obstřelil gólmana Nevřelu - 1:0. S postupem času ovšem hosté přebírali iniciativu na své kopačky. A po pěkné kombinaci, která započala u Slaniny a pokračovala přes vrácečku Slavíka na dobíhajícího Michala Malchárka, zaslouženě vyrovnali - 1:1 Po necelé půlhodině vyslal Vojtěch Tomíček pěknou uličkou do úniku jmenovce Vojtěcha Malchárka, který ukázkově přeloboval padajícího brankáře Hájka - 1:2. Ludgeřovice si v prvním poločase vytvořily jednu pološanci, kdy Hommesův nákop jen prosvištěl strahovickou obranou, leč bez efektu. Pro doskakující útočníky byl míč o něco delší než by potřebovali. Ještě do poločasu přidali hosté třetí branku. Ta vesměs kopírovala druhý gól, jen si aktéři vyměnili své role. Do střelecké listiny se tedy zapsal Vojtěch Tomíček - 1:3.

 

Domácí přidali, ale hosté vedení uhájili

Domácí trenér prostřídal během přestávky sestavu, což přineslo oživení hry jeho týmu. Do vápna Strahovic lítaly nákopy z té či oné strany, z kterým mohly Ludgeřovice vytěžit kontaktní branku. Nejprve z pravé strany našel Gajdošíkův centr hlavičkujícího Blokši, který mířil vedle brány. Blokša poté dlouhým centrem z levé strany našel na hranici vápna Kusáka, který ovšem nepochopitelně místo zakončení hledal ještě spoluhráče. Strahovice trpělivě vyčkávaly na své příležitosti a dočkaly se další pohlednou mezihrou. Bratranci Malchárkovi přichystali do běhu čtvrtý zásah Vojtěchu Tomíčkovi, který definitivně srazil Ludgeřovické naděje na bodový zisk. Domácí tým sice stihl ještě záhy zareagovat korigující trefou Gajdošíka, ale na body to ani ve druhém zápase sezóny nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Libor Fryč (trenér):

SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér):



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - K. Lubojacki [-] (46. J. Kusák [-] ) , R. Segeťa [-] (46. M. Blokša [-] ) , T. Gellner [-] (78. R. Bělan [-] ) , D. Fekete [-] , A. Gajdošík [-] , J. Hommes [-] (66. D. Cintula [-] ) , M. Galus [-] , A. Dekleva [-] , L. Kravčík [-] (46. V. Šafarčík [-] ) , A. Závadský [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - O. Pekárek [-] , J. Hluchník [-] , V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , M. Malchárek [-] (80. D. Obrusník [-] ) , J. Josefus [-] , P. Slavík [-] (84. M. Murcek [-] ) , M. Tomíček [-] , M. Nevřela [-] (88. V. Obrusník [-] )

ŽK: 12. T. Gellner , 53. M. Blokša , 93. D. Cintula - 21. J. Hluchník , 76. O. Pekárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PORUBEK Václav, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Martin Hanus
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Nevím, jak moc Ludgeřovice přes léto posílily. O Strahovicích naopak vím, že mají bojovný manšaft, který přijede na půdu soupeře poctivě bránit a uhrát aspoň bod. Což si myslím, že se jim i v tomto duelu povede. Remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích