Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólové hody v Třeběticích ovládl Osek


Branky


21. F. Nehyba , 40. M. Kelbler (p.) , 47. F. Nehyba - 23. M. Brabec , 25. J. Šourek , 28. D. Brož , 42. J. Váchal , 67. S. Hosnedl , 72. S. Hosnedl , 79. V. Zhyhora
30

Atraktivnější duel si snad nelze představit! Souboj Třebětic s Osekem nabídl rovných deset branek, přičemž gólové hody přinesly tříbodovou radost hostujícím hráčům v čele s kapitánem Janem Hochem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby vzadu

Ofenzivně laděné utkání přineslo první branku po dvaceti minutách, kdy se jako první prosadil domácí Filip Nehyba. Jenže Třeběticím vydržel jednobrankový náskok pouhé dvě minuty, než za hosty srovnal Milan Brabec. To ovšem nebylo všechno a vstřelená branka Osek nakopla. Ten tak nakonec, po gólech Josefa Šourka s Dominikem Brožem, vedl ve 28. minutě už 3:1.

Z vedení se tak rázem stalo dohánění manka, které musely Třebětice dohánět. Pomoci měla 40. minuta utkání, ve které sudí Novotný nařídil pokutový kop, který proměnil Martin Kelbler. Jenže hosté opět udeřili a po brance Jaroslava Váchala to opět bylo o dvě branky. Gólový poločas nakonec dokonala 45. minuta, ve které přidal sedmou branku za první poločas Filip Nehyba, jenž překonal brankáře Satrapu již podruhé.

Druhý poločas se tak nesl ve snaze Třebětic o vyrovnání. Útočné snahy ovšem přinášel okénka v zadních řadách a to byla voda na osecký mlýn, který řídil Sebastian Hosnedl. Sedmadvacetiletý hráč totiž po hodině hry v rozmezí sedmi minut dvakrát udeřil a rázem bylo po domácích nadějí na body. Definitivní podobu výsledku utkání pak v 79. minutě připravil Viacheslav Zhyhora.

Osek tak nakonec ovládl desetigólovou přestřelku a po výsledku 7:3 veze z Třebětic plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
FK Třebětice - facebook: První domácí utkání se Motákům vůbec nevydařilo. První poločas přinesl gólové hody a skončil stavem 3:4. Ve druhém dějství se Motáci snažili s nepříznivým stavem něco udělat a výsledkem tomu bohužel byla spousta brejkových situací, kterými nás soupeř trestal. Za týden nás čeká sobotní výjezd na půdu silného Roudného!

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Hrál se atraktivní, ofenzivní fotbal. Tomu odpovídá i počet branek v utkání. První poločas byl vyrovnaný, dokázali jsme vstřelit 4 branky, ale domácí se dotáhli na jednobrankové manko. V druhé půli se domácí snažili vyrovnat, tlačili se hodně dopředu a vzadu nechávaly okénka, kterých jsme dokonale využili po brejkových situacích. Řekl bych, že výhra je zasloužená a doufám, že v příštím kole, kdy přivítáme v domácí premiéře Mirovice na ni navážeme.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] - F. Nehyba [-] , V. Švarc [-] (72. D. Kelbler [-] ) , D. Sussenbek [-] , M. Trávníček [-] (66. V. Novák [-] ) , P. Švarc [-] (54. L. Gall [-] ) , R. Nehyba [-] , F. Solař [-] (34. R. Tříletý [-] ) , M. Kelbler [-] (80. J. Dolák [-] ) , V. Habr [-] , V. Havlík [-]

TJ Osek
J. Satrapa [-] - M. Brabec [-] , M. Čapek [-] (74. D. Gondek [-] ) , J. Váchal [-] (58. V. Zhyhora [-] ) , L. Jizba [-] (86. J. Pešek [-] ) , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Šourek [-] , L. Němeček [-] , M. Kůst [-] (75. A. Vachulka [-] ) , D. Brož [-]

ŽK: 12. V. Habr , 37. M. Trávníček , 53. R. Nehyba - 53. M. Kůst , 53. D. Brož , 58. J. Váchal .
Hráči zápasu: M. Kůst .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - BARTŮNĚK Pavel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Viktor Kadlec
Tip experta: výhra domácích

Třebetice si to doma pohlídají a vyhrají. Navíc hráči Oseku budou muset být rozbití už jenom z cesty. To je vzdálenost, jak kdyby hráli nějakou celostátní soutěž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí budou doma silný tým a Osek zde neuhraje nic.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

13. 8. 2024 09:54
Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích