2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá uhájila těsné vítězství


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané vlítli do utkání s odhodláním a hned zkraje mohli po šanci Škuty otevřít skóre. Pak pro změnu přišla na řadu obrovská příležitost pro Heraltice. Domácí brankář Koral chybně rozehrál na Daniela Kleina, který netrefil odkrytou klec. Neujala se ani jeho druhá šance, kdy po rohu Válka hlavičkoval mimo vymezený prostor. Domácí Strnad následně zachytil špatnou rozehrávku hostů, potáhl míč a nabídl průnikovku mezi stopery Škutovi, jenž skóroval na první tyč. Jeho parťák Vidiševský mohl záhy přidat pojistku. Heraltice se prezentovaly sympaticky, tradičně nevyužívaly slibné příležitosti. Akce Šimona nebo Válka si zasloužily lepší finální fázi. Hosté se dočkali až po přestávce. Lauček utekl po levé straně, odcentroval na kopačku Daniela Kleina, jehož střela orazítkovala břevno a dorážející Nguyen propálil klubko těl. Radost trvala jen pár vteřin. Stará Bělá okamžitě rozehrála a po rychlé kombinaci Firáška s Doležalem si vzala zpět své vedení. Hosté nesložili zbraně a statečně dál bojovali. Bohužel naráželi na připravenou obranu. Když už se domácí dopustili chyby v obraně, nedokázal Lauček dotáhnout do konce svou pěknou akci. Hlavičkujícímu Otipkovi pro změnu chyběla přesnost v zakončení. Bělá mohla zasadit hřebíček do úniku Dzižy či nebezpečné hlavice Firáška, v obou případech hasil požár brankář Patrik Klein. Heraltice tak opět venku nebodovaly.



Sestavy


FK Stará Bělá
J. Koral [-] - D. Šebesta [-] , V. Strnad [-] (83. A. Akritidis [-] ) , J. Dziža [-] (88. I. Cimmer [-] ) , P. Firášek [-] , P. Doležal [-] , M. Škuta [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , A. Lyčka [-] , J. Kouřil [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Šimon [-] , J. Otipka [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , X. Nguyen [-] , F. Jelínek [-] , D. Válek [-] (74. A. Bolík [-] ) , J. Košárek [-] , D. Klein [-] , M. Lauček [-]

ŽK: 82. J. Dziža , 91. D. Kožík - 46. D. Šimon , 72. V. Valchař , 84. A. Bolík , 86. D. Klein .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - MACHALA Petr, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

Hmm, těžký zápas na tipování. Obě mužstva nehrají špatně. Hosté mají dobře vyladěné mládí se zkušenostmi a výborné standartní situace. Domácí jsou na svém hřišti velmi silní a body moc rozdávat nebudou. Přesto si myslím, že zvítězí domácí Stará Bělá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích