1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice přetlačily o gól Heraltice


Branky


14

 

Duel mezi Bolaticemi a Heralticemi nabídl urputnou bitvu o důležité body. Proti sobě nastoupily celky ze spodních pater tabulky, které potřebují pro boj nad sestupovým pásmem sbírat každý důležitý bod. Osud přidělil šťastnější konec domácímu výběru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka zápasu

Z poněkud ospalého úvodu probudila diváky akce Šamárka, který nabil Šulovi do voleje, ale domácí obr přestřelil bránu. Na druhé straně hasil domácí strážce brány Breuer pokus Šimona. Mnohem nadějněji se pak rýsovalo přečíslení Daniela Kleina s Bolíkem, ale ani z této akce nedokázaly Heraltice skóre otevřít. Zákonitě tak udeřilo na druhé straně. Centr Monsbergera vrátil Langer hlavou do vápna na Ševčíka, který si obhodil míč z jedné nohy na druhou a pěkným biliárem s pomocí obou tyček otevřel skóre - 1:0. Na řadu pak přišel seriál neproměněných příležitostí Monsbergera, který odmítl navýšit skóre ve prospěch Bolatic. Ještě v první půli si s oběma jeho střelami poradil gólman Patrik Klein.

 

Bolatice dohrávaly o deseti

Monsberger se neprosadil ani po návratu ze šaten, když nedokázal pro změnu usměrnit hlavičku pod úroveň horní tyče. Obdobně dopadla další hlavička jeho kolegy Langera. Heraltice mohly srovnat skóre po nájezdu Daniela Kleina, ale ze souboje vyšel vítězně opět Breuer, který jej vytlačil do nevýhodného úhlu. S postupem času se začalo utkání i trochu vyhrocovat. Domácí Bolatice musely nakonec dohrávat zápas o deseti. Slibně rozvíjející se příležitost Heraltic hasil Boček za cenu hraní rukou, za což dostal již druhou žlutou a musel předčasně pod sprchy. S ním musel hřiště opustit i domácí trenér, který si neodpustil slovní připomínky. Hosté se v přesilovce zmohli pouze na jednu pohlednější akci, kdy Kleinův centr na přední tyč nedokázal Valchař usměrnit do potřebného prostoru brány. Bolatice tak i s vypětím všech sil své vedení uhájily a získaly důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Byl to bojovný zápas od obou manšaftů, takový klasický první mistrák na jaře, kdy kluci nejsou ještě dostatečně rozehraní. Nicméně utkání rozhodně nenudilo, oba týmy si vypracovaly slibné šance a vyhrál ten, kdo dokázal vstřelit nějakou tu branku. Naštěstí se to povedlo nám, tak jsme rádi, že všechny body zůstaly nakonec doma"

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): "Na to, že se hrál první zápas po zimě, tak musím pochválit kvalitu hřiště. Bylo dobře připraveno, díky čemuž se mohl hrát poměrně solidní fotbal. Jinak samotná hra už tak kvalitní nebyla, protože výkon obou týmů byl poměrně nervózní, přeci jen se hrálo o důležité body. Bohužel je získal náš soupeř, který dokázal potrestat naší hrubku. I my měli docela slušné příležitosti, ale bohužel jsme je nevyužili"



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Šamárek [-] , D. Pekárek [-] , P. Boček [-] , V. Baránek [-] , P. Langer [-] (91. D. Kotík [-] ) , A. Baránek [-] , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , J. Monsberger [-] (74. D. Maršák [-] ) , Š. Ševčík [-] (74. D. Skroch [-] )

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] (63. M. Zemborski [-] ) , V. Valchař [-] , F. Jelínek [-] , D. Válek [-] (63. X. Nguyen [-] ) , J. Košárek [-] , D. Klein [-] , A. Bolík [-] (83. J. Otipka [-] ) , M. Návrat [-] (88. A. Vucak [-] ) , M. Lauček [-] (83. M. Rolný [-] )

ŽK: 20. P. Langer , 58. J. Šamárek , 59. P. Boček , 92. T. Breuer - 86. M. Rolný , 92. X. Nguyen . ČK: 78. P. Boček .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - GODFRYD Jan, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích