2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice ovládly derby s Píští


Branky


14

Posilněný tým z Ludgeřovic dokázal na úvod jara zaskočit papírového favorita z Píště. Ta šla po pěkné brance do vedení, ale zkraje druhé půle o něj přišla. Domácí buldoci si svou zarputilostí dokráčeli pro cenné a důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní přímák poslal hosty do vedení

Prajzské derby mezi Ludgeřovicemi a Píští nabídlo svižný fotbal. Úvodní pasáž patřila více hostům, kteří se hned ze startu rozhodli pro útočný fotbal. V první nadějné příležitosti zápasu střílel Pískala z pětky pouze nad břevno. V průběhu dalších minut dokázal domácí gólman Hájek zneškodnit závary po rohových kopech i nebezpečnou hlavičku Šece. Hosty poslala do vedení až ukázková rána Malcharka z přímého kopu, která vymetla pavouky v šibenici - 0:1. Teprve až inkasovaná branka osmělila Ludgeřovice k větší aktivitě. Slibně se rozvíjela brejková akce Gellnera s Galusem, kterou ovšem dvojice nedotáhla účinně do konce. V závěru poločasu mohl Dekleva namazat Gellnerovi vyrovnávací trefu, ale místo přihrávky volil zakončení za sebe a celou akci zazdil.

Domácí tým otočil skóre

Ludgeřovice srovnaly skóre brzy po návratu ze šaten. Novic v sestavě Galus zachytil fatální rozehrávku mezi gólmanem Chvějou a zkušeným Hanusem, který mu gól doslova namazal na chleba - 1:1. Zanedlouho si Píšť nepohlídala rychlé přečíslení domácích a Dekleva po přihrávce Galuse dokonal obrat ve skóre - 2:1. Ludgeřovice byly rázem na koni, ale místo dalšího vyvíjení útočné aktivity se soustředily na bránění výsledku. To se jim mohlo záhy vymstít. Po jedné z pohledných akcí scházelo hostům jen trochu štěstí, neboť rána Štefka orazítkovala břevno. Píšť se i nadále tlačila do zakončení, ale narážela na skvělého Hájka. Ten svůj tým podržel, když dvakrát vychytal někdejšího nejlepšího střelce třetí ligy Hanuse. I díky důležitým zákrokům svého brankáře uhájily Ludgeřovice těsné, ale nesmírně důležité vítězství, po kterém si připsaly první letošní body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (trenér): "Když zhodnotím zápas za sebe, tak řeknu, že jsme to dnes odehráli jako naše reprezentace v pátek v Norsku. Soupeř byl kvalitní, naběhaný a hrál fotbal, my jsme naopak trpělivě vyčkávali na jeho chyby a pak mu zasadili rány. Přesně takto jsme se pokusili vyvinout tlak na zkušeného Hanuse a tato taktika se nám vyplatila. Jeho chyba nás posadila na koně. Za mě je Píšť týmem, který patří do první pětky. O to víc si musíme dnešního vítězství vážit a dál na sobě pracovat"

TJ Slavia Píšť
Robin Štefek (záložník): "Zápas jsme si dneska prohráli sami po našich zbytečných chybách. Herně to z naší strany nebylo až tak hrozné, dokázali se i dostávat do zakončení, ale zrazovala nás finální fáze. Musíme dál poctivě pracovat a hrát více zodpovědně zezadu. Věřím, že nás prohra nesrazí, ale aspoň otevře oči a že se lepší výsledky zase brzy dostaví"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Rzidký [-] , D. Cintula [-] (90. Š. Kadlec [-] ) , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , M. Blokša [-] , M. Rodek [-] , M. Galus [-] (63. M. Volf [-] ) , A. Dekleva [-] (84. O. Smolka [-] ) , V. Polášek [-] , A. Závadský [-]

TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - T. Kudlík [-] (78. T. Obrusník [-] ) , K. Hudeczek [-] , M. Hanus [-] , L. Malcharek [-] - J. Piskala [-] , M. Pawlenka [-] , L. Foitzik [-] , L. Jaroš [-] , R. Štefek [-] - M. Šec [-] (63. M. Kyselý [-] ) -

ŽK: 34. T. Gellner - 34. T. Kudlík .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: HRŇA Petr - KYSELÝ Jiří, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů