P. Kolesa 28.
A. Cirok 47. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná na venkovních hřištích dál září a blíží se první pětce, Chotíkov ale pokořila až v závěru


Branky


28. P. Kolesa , 47. A. Cirok (p.) - 6. J. Titěra , 49. J. Titěra , 80. J. Viktora
17

Roudné v neděli pršelo štěstí. Z bojovného zápasu totiž vyválčila další tři body. Jedná se už o páté venkovní vítězství v řadě a znamená přiblížení se pozicím první pětky. Chotíkov naopak připsal třetí porážku v řadě a dále se krčí na předposledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní fantom venkovních hřišť z Roudné se za trvalého deště představil v areálu předposledního Chotíkova. Od úvodní hvizdu se nehrál kdovíjaký fotbal s velkým množstvím šancí. I tak se už v 6. minutě radovali z branky hosté, když jejich akci zakončoval Titěra. V pokračujícím průběhu pokračoval boj o střed hřiště a čekání na chyby soupeře. Domácím se podařilo do poločasu skóre vyrovnat. Ve 28. minutě se do balonu opřel Petr Kolesa připravil Chotíkovu před odchodem do kabin výrazně lepší pozici pro druhou část zápasu. 

Kdo se při poločasové přestávce zpozdil u občerstvení v hospodě mohl litovat. Hned na startu druhého poločasu rozvlnili sítě soupeře obě družstva. Nejdříve to byli domácí, které poslal po proměněném pokutovém kopu do vedení ve 47. minutě Cirok, aby dvě minuty nato vyrovnával ve 49. minutě opět přesně mířící Titěra. Krátce po dvou rychlých brankách oslabil svůj tým Soukup, který obdržel v 58. minutě druhou žlutou kartu a musel do sprch. Když už to vypadalo, že Chotíkov alespoň bod v početním oslabení uhraje, zjevil se za obranou v 80. minutě Viktora a rozhodl o prodloužení výher Roudné na venkovních hřištích.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Opět tři body ze hřiště soupeře, ale jinak to byl vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Hrálo se za deště, což některým průměrným fotbalistům na hřišti značně komplikovalo život. U Roudné byli nejlepší střelec Titěra a nadějný gólman Hucl. Zlaté tři body do tabulky.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - P. Kolesa [-] (46. M. Vyskoč [-] ) , P. Maruš [-] (58. V. Šubrt [-] ) , A. Cirok [-] , L. Kaprál [-] , R. Vomáčka [-] , D. Soukup [-] , M. Tříkač [-] , Š. Kolesa [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-]

SK Roudná
J. Hucl [-] - M. Ranš [-] , V. Madunický [-] (75. J. Flesar [-] ) , J. Houfek [-] , P. Kratochvíl [-] , A. Dejmek [-] , J. Titěra [-] (85. V. Cibulka [-] ) , J. Viktora [-] (91. P. Bruner [-] ) , M. Vachovec [-] , J. Kašpar [-] (75. J. Diviš [-] ) , V. Rada [-]

ŽK: 11. D. Soukup , 42. P. Kolesa - 44. J. Houfek , 72. M. Ranš , 89. V. Cibulka . ČK: 58. D. Soukup .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAREŠ Martin - KRÁL Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Kořenek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra hostů

Chotíkov je docela nevyzpytatelný, porazil Košutku a Letnou a pak dostal 14 od Rapidu. Roudná hrála na jaře čtyřikrát venku a čtyřikrát vyhrála. Myslím, že bude naplno bodovat i popáté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza