J. Süsz 51. (vl.)
L. Stach 64.
D. Kalaš 88.
3:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union dál výsledkově tápe, Vochov rozhodl už v prvním poločase


Branky


51. J. Süsz (vl.) , 64. L. Stach , 88. D. Kalaš - 17. M. Brousil , 27. L. Chvojka , 37. I. Lazarevič , 53. P. Vyleta , 87. P. Vyleta
16

Union se dostává do čím dál tím víc svízelnější situace. Platí to i po zápase s Vochovem, kdy domácí na svého soupeře vůbec nestačili a nasekali si takové manko, které už hosté neměli problém i přes polevení udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov se drží v klidném středu tabulky a jde mu už víceméně už jen o umístění. Union naopak musí bodovat nejlépe při každé možné příležitosti. Nastalá situace možná domácím ztěžovala v prvním poločase nohy. Problémy měli hlavně ve vzduchu, ze kterého hosté dvakrát udeřili. Vedoucí branku obstaral v 17. minutě Brousil. Hosté i poté pokračovali v koncentrovaném výkonu, kdy domácí do výraznějších šancí a sami navíc dokázali často hrozit. Druhou trefu měl na svědomí ve 27. minutě Chvojka. Když pak mířil mezi tři tyče i ve 37. minutě Lazarevič, drama o výsledku zápasu bylo téměř vyřešeno už po prvním poločase.

 

 

Jiskřičku naděje zažehl pro Union v 51. minutě vlastní brankou Süsz, který si srazil centr Jandy do vlastní branky. Na první trefu domácích ale rychle našel odpověď hostující útočník Vyleta. Vochov tak vstřelil všech pět branek zápasu. Až poté se do černého trefili i domácí hráči. V 64. minutě šel neohroženě do souboje s obráncem a brankářem hostů Stach. Za odvahu byl odměněn vypadlým míčem před prázdnou branku po nedorozumění v jejich komunikaci. Blíže než na dostřel dvou branke se domácí ale nedostali. V 87. minutě totiž hosté skórovali znovu, konkrétně opět Vyleta. Na jeho gól pak ještě navázal v 88. minutě nepovedeným centrem, který skončil až v síti David Kalaš, ale to byla pouze kosmetická úprava skóre, která hostům radost z vítězství zkazit nemohla.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Po minulém víkendu jsme přišli o další dva zraněné, takže problémů se složením sestavy se asi už do konce sezóny nezbavíme. I na Vochov jsme měli jen 12 zdravých hráčů. Zápas se nám nepovedl, hlavně v prvním poločase jsme byli snad ve všem horší, přestože vzadu máme vysoké hráče, dostali jsme dva góly hlavou. Po přestávce Vochov prostřídal, nebyl už tolik nebezpečný a dostali jsme se trochu do hry, ale na zvrat jsme neměli. Všechny góly jsme vlastně dali po chybách soupeře nebo náhodné, naopak nás párkrát zachránil gólman.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - Y. Mokhtari [-] , O. Cajthaml [-] (60. P. Tomášek [-] ) , L. Stach [-] , L. Holka [-] , J. Pachner [-] , A. Janda [-] , D. Kryvorot [-] (46. A. Hořánek [-] ) , P. Kutný [-] , D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - D. Grim [-] , D. Frank [-] , L. Chvojka [-] (62. F. Bluďovský [-] ) , P. Vyleta [-] , F. Šváb [-] , I. Lazarevič [-] , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] (55. M. Mayr [-] ) , J. Süsz [-] (63. J. Jelínek [-] ) , M. Diviš [-]

Počet diváků: 69. Rozhodčí: MIČAN Jan - SCHVEINERT Radek, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Michal Kořenek
Tip experta: výhra domácích

Unionu bych přál záchranu, což ale nezáleží pouze na nich, ale i na situaci v B třídě. Tipuji vyrovnaný zápas, který skončí těsným vítězstvím Unionu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích