Na sázení, tipování a karetní hry máme na Slovanu jiné experty a odborníky, říká Petr Bouřil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V Černicích to nebyl týmově nejpovedenější výkon. Nakonec z toho ale byly tři body, které jsou takto občas cennější než jednoduchá výhra, souhlasíte?
Souhlasím s tím, že domácí měli převahu a více šancí, ale řekl bych, že jsme podali dobrý týmový, bojovný výkon a když se k tomu přidalo i trochu štěstí, tak jsme si nakonec tři vydřené body odvezli.
Na Slovanu už sloužíte od konce minulého tisíciletí. Byla někdy nějaká nabídka nebo myšlenka na změnu dresu. A kdo vás vlastně k fotbalu na Slovan přivedl?
Je pravda, že na Slovanu jsem už od doby, co jsem začal s fotbalem. Nějaké nabídky za tu dobu byly, ale já nikdy neměl velké fotbalové ambice a na Slovanu jsem byl vždy víceméně spokojený, takže vážný důvod k přestupu nebyl:) Navíc na Slovanu je a vždy byla dobrá parta, což je důležité a bez toho bych tam určitě tak dlouho nevydržel. Jinak fotbal jsem si vybral sám a na Slovan mě přivedli rodiče - pocházím z Valchy a na staré hřiště na Borech to bylo kousek.
Podle spoluhráčů patříte mezi nejklidnější hráče, dokáže vás na hřišti nebo v jeho blízkosti něco naštvat?
Ano jsem spíše kliďas, ale naštvat se taky dokážu. Myslím, že se to stalo i v Černicích - u té "penaltové" situace jsem jako stoper byl dost blízko. Ta penalta byla nejen podle mě nesprávně nařízená, ale když jsem se to snažil rozhodčímu klidně vysvětlit, dal mi za to ještě žlutou kartu..
Kdybyste měl vypíchnout něco, co si myslíte, že by si od vás mohli mladší spoluhráči vzít za příklad, ať už z fotbalového nebo lidského hlediska, co by to bylo?
Nerad se sám hodnotím, takže to asi nechám na jejich uvážení:)
Na kolenu jsem si všiml ortézy, což není úplně neobvyklé. Co a jak se vám s ním přihodilo?
Skoro dva roky jsem fotbal nehrál, protože jsem si na posledním přáteláku během letní přípravy přetrhl přední křížový vaz. Naštěstí teď už je koleno docela v pohodě a tu ortézu snad brzo zahodím:)
Máte nějakého oblíbeného fotbalového hráče a tým, ke kterému vzhlížíte?
Jako kluk jsem určitě měl, ale v současné době už ne. Fotbal mě baví více hrát, než pravidelně sledovat.
Některé ze spoluhráčů by zajímalo, jestli je možné, že vás letos zastihnou v pozdějších hodinách po zápase na Svatostánku a tím tak potvrdíte svůj návrat.
Určitě se někdy zdržím. Občas se pozápasové rozbory utkání a různé oslavy narozenin docela povedou.. Minimálně dlužím 100 piv za narozeniny (což je na Slovanu zvyk) a s klukama rád posedím, když je čas..
Blíže se čas letních dovolených. Jste tip co raději zůstane někde v Čechách nebo raději vyrazí do zahraničí. Máte už nějaké plány na léto?
Já si letní dovolenou udělal už v dubnu, kdy jsme byli s přítelkyní 15 dní v Kostarice. Taky jsem byl týden na snowboardu v Alpách, takže dovolené už tolik nezbývá a vidím to spíš na prodloužené víkendy po Čechách. Rád bych jel třeba na pár dní na vodu.
Je před námi v krátké době vyvrcholení sportovních akcí. Jestli aspoň po očku sledujete, zkuste tipnout vítěze fotbalového Eura, Ligy mistrů a hokejového MS.
Na sázení, tipování a karetní hry máme na Slovanu jiné experty a odborníky:) Ale v hokeji doufám, že se bude dařit před domácím publikem našim i když v přípravě se jim teď nevedlo. Na Euru tipuju, že vyhraje Francie nebo Anglie a v LM favorita nemám, takže se nechám překvapit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.