M. Nosek 70.
1:8
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:8
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rapid na Slovanu potvrdil roli favorita a příští týden bude mít první mečbol


Branky


70. M. Nosek - 27. J. Holík (p.) , 32. J. Ledvina , 34. J. Holík , 52. T. Křen , 53. M. Lepič , 67. T. Křen , 83. J. Holík , 84. J. Ledvina
16

Další krok k vítězství v soutěži mohli hosté z Lopatárny udělat na Slovanu, který poslední dvě kola prohrál a ztratil tak bodový polštář před svými pronásledovateli. Hosté po neurovnaném úvodu nakonec potvrdili roli favorita, přesvědčivě zvítězili a slavit mohou už příští neděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid vykročil za předposledním krokem v cestě za celkovým prvenstvím na Slovanu vlažně. Hosté měli sice uzemní převahu, ze které se ale do nebezpečného zakončení dostávali ztěžka. Bojovnost a přesnost domácích v obranné fázi přelstil až za obranu nabíhající Holík. Hostující útočník ale mířil jen do vnější strany tyče. Na to odpověděli domácí rychlou akcí na pravé straně, kterou na zadní tyči zakončoval Daniel. Bohužel pro Slovan ale nepřesně. Hra se následně znovu přesunula před branku Slovanu, kde po centru Holíka mířil hlavou Lepič jen do připraveného Kabourka. Další centr znamenal konec utkání pro Nového, který po srážce hlavami musel s roztrhlým obočím na šití. Vysvobození pro hosty přinesl až moment ve 27. minutě, když se při pokusu o proskočení mezi dvěma domácími hráči objevil Votava. Ti ho v klinči zastavili nedovoleně a tak se kopala penalta, kterou proměnil Holík. Na druhou branku se nečekalo dlouho. Domácí obrana si nepohlídala centr z hloubi pole a díky tomu měl Ledvina na zadní tyči lehkou pozici. Když se pak nejvýš vyšponoval po rohovém kopu Holík a svou hlavičku poslal mimo dosah brankáře, vedli hosté už o tři branky. Posledním nadějím domácím dal ámen Sartorius. Střídající hráč zezadu nesmyslně fauloval Votavu a byl vyloučen, to byl přitom na travnatém pažitu v tu dobu pouze 18 minut.

 

 

Druhý poločas už se tak odehrával jen z povinnosti a i zaživnost hry výrazně opadla. Rapid i tak dál střílel branky. První po změně stran zapsal v 52. minutě střelou z uctivé vzdálenosti Křen. O minutu později vybídl k centru přihrávkou mezi beky Hrubého Kořenek. První jmenovaný nabídky využil a našel ve vápně volného Lepiče, který trefil horní roh branky. Ani hosté ale i přes rozhodnutý stav a početní oslabení utkání nezabalili. Čestný gól mohl vstřelit Nosek, ale při samostatném úniku trefil jen vyběhnutého Matějku. Na opačné polovině hrací plochy se v 67. minutě protáhl kolem brankové čáry Křen a střelou na přední tyč překvapil Kabourka. Za stavu 0:6 se přeci jenom dočkali branky i domácí. V 70. minutě se zbavil Nosek obránce pohybem do středu vápna a přesným pokusem na přední tyč překonal Matějku. Skóre pak ještě upravili hosté dvěma góly po chybách v domácí obraně. Nejdříve se v 83. minutě prosadil potřetí Holík, aby na něj navázal v 84. minutě Ledvina.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Trápí nás velká marodka a jsme neustále ve slepené sestavě. Proto jsme museli sáhnout do rezerv a vzít i takové hráče, kteří už jsou ve fotbalovém důchodu. Jedním z takových byl Michal Sartorius, který přes nucené střídání musel v prvním poločase na hřiště. Po 18 minutách předvedl úplně nesmyslný zákrok, který byl správně oceněn ČK. Poté už jsme zápas vážně jen dohrávali a domácí nás přejeli. Možná kdybychom proměnili v 5. minutě tutovku, mohlo utkání vypadat jinak, ale nejsem o tom úplně přesvědčený. Gratuluji soupeři k postupu do 1. B třídy.

SK Rapid Plzeň B
Jan Holík, hráč: Dlouho nám trvalo, než jsme se dostali do herní pohody. Nakonec nás vysvobodila penalta a kriminální zákrok domácího hráče, který byl oceněn červenou kartou. Ve druhém poločase už to od nás nebyl moc pěkný fotbal, i přestože jsme v něm vstřelili 5 branek. Doufám, že i bez početní převahy bychom dokázali zápas zvládnout a oceňuji domácí, že i za velmi nepříznivého stavu zápas nezabalili. Bohužel se nám ošklivě zranila opora týmu. Snad bude fit na příští týden, kdy můžeme definitivně rozhodnout o prvenství v soutěži.

Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - J. Čarda [-] , L. Král [-] , D. Štec [-] (62. A. Žák [-] ) , M. Nosek [-] , L. Mareška [-] (21. M. Sartorius [-] ) , M. Holý [-] (46. F. Štich [-] ) , A. Daniel [-] , L. Boula [-] (46. M. Vojta [-] ) , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-] (70. J. Tomášek [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Klimeš [-] , J. Ledvina [-] , T. Křen [-] , M. Lepič [-] , P. Nový [-] (26. F. Hrubý [-] ) , J. Holík [-] , J. Řežáb [-] , M. Votava [-] , M. Kořenek [-] , T. Drtil [-]

ŽK: 30. M. Votava . ČK: 39. M. Sartorius .
Hráči zápasu: J. Holík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pena Miroslav - RYBINSKI Lukáš, RAUCH Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Michal Kořenek
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžká šichta. Snad ale dáme víc gólů než soupeř a vyhrajeme.

Daniel Kořenek

Expert: Michal Kořenek
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžká šichta. Snad ale dáme víc gólů než soupeř a vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů