0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan rozhodl hned v úvodu, Smíchov si pak ve zbytku zápasu vylámal zuby na Kabourkovi


Branky


5. M. Ráb , 13. M. Ráb
13

Slovan chtěl po dvou porážkách udržet kontakt s nejlepšími a to se mu díky vydařenému začátku povedlo. Smíchov si pak ve zbytku utkání vypracoval několik slibných šancí, ve kterých je ale vždy zastavil v ten den skvělě chytající Kabourek. Domácí navíc ještě dohrávali v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo se při pátečním odpoledni zpozdil v práci a nestihl tak začátek utkání, mohl litovat. Hosté totiž chytili nástup do utkání a už v 7. minutě vedli. Nahrávku do pokutového území obdržel Ráb a střelou o tyč posunul Slovan blíže k vítězství. Hned vzápětí za obranu pronikl Míčka, který se ale velké šance zalekl a míč od jeho kopaček skončil vysoko nad. Domácí to mrzelo o to více, když propadli na jejich pravé straně. Unikající Ondřej Nosek pak vybídl v 13. minutě ke skórování znovu Rába a ten se opět jako v prvním případě nemýlil a zakončením k zadní tyči završil povedenou čtvrthodinu hostů. Druhou šanci měl také Míčka, ale v dobré pozici při postupu z kraje hřiště nechal vyniknout Kabourka. Následovaly závary na obou stranách. Zakončení hostů byla na poslední chvíli zablokována a hlavičky domácích šli nad branku. Poslední slovo, co se týče větších možností, ale měli přeci jenom domácí. Snížení před pauzou mohl mít na svědomí Tobrman, který ale pod vědomím dobíhajícího obránce ještě vybídl Loudu. Ani další z domácích hráčů na skvěle chytajícího Kabourka při souboji tváří v tvář nevyzrál. Hostující brankář pak dokázal vyrazit i dorážku a z následující akce i standardku za hranicí šestnáctky a tak jeho tým odcházel s vedením o dvě branky. 

 

Hosté mohli náskok navýšit hned po změně stran. Střela Ondřeje Noska ale po pěkné kombinaci skončila vedle zadní tyče branky. Ani do třetice pak ve vyložené šanci neuspěl Míčka, který obdržel přihrávku vnějším nártem napříč vápnem od Loudy, ale na malém vápně nikým neatakovaný trefil jen Kabourka, který předvedl zákrok zápasu. Domácí se pak snažili dále, ale čím více se tlačili dopředu, tím více rovněž otevírali zadní vrátka pro nebezpečné protiútoky hostů, vedené nejčastěji střídajícím Martinem Noskem. Jeden takový dotáhl právě jmenovaný hráč až ke střele uvnitř vápna. Bodlem ale trefil těsně jen boční síť. Pokus o závěrečný nápor pak domácím zhatil Mičan, který po odpískaném útočném faulu v pokutovém území soupeře s velmi naštvaným výrazem a slovy "to si děláš prdel" vyběhl k hlavnímu rozhodčímu. Sudí musel před dotyčným hráčem pár kroků ustoupit a následně mu ukázal za zbytečný projev nespokojenosti červenou kartu. Tímto momentem de facto skončilo utkání, jelikož následně už se jen čekalo na závěrečný hvizd.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Slovan měl v první půli dvě střely na bránu a dal z toho dva góly. My se jinak drželi na míči a vypracovali si několik tutovek, bohužel s takovou koncovkou, jakou jsme předvedli, na výhru pomýšlet nemůžeme. Ve druhé půli jsme “formu” v zakončení potvrdili a poprvé na jaře tak odešli bez bodu. Brankář soupeře se stal určitě hvězdou utkání.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Utkání, kdy na Smíchov padlo střelecké trápení a i kdybychom hráli do půlnoci, tak pravděpodobně branku nevstřelí. Vynikající dvě střely chlapce od Spalovny v úvodu utkání rozhodly. Následně pak vynikajícími zákroky náš brankář Kuba Kabourek zlikvidoval tutovky domácích a my se tak mohli radovat z prvních letošních bodů.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - J. Čapský [-] (46. B. Mičan [-] ) , P. Míčka [-] , D. Tobrman [-] , J. Louda [-] , J. Jaroš [-] (75. R. Hess [-] ) , D. Hranáč [-] (62. V. Marushchak [-] ) , K. Fajfrlík [-] , M. Strejc [-] , V. Duspiva [-] , M. Řehoř [-] (75. M. Voloshchuk [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - M. Ráb [-] (46. M. Nosek [-] ) , M. Vričan [-] , O. Nosek [-] , T. Červeňák [-] (84. M. Galovič [-] ) , L. Mareška [-] , L. Boula [-] , O. Ladislav [-] (46. J. Tomášek [-] ) , J. Zýka [-] (57. M. Vojta [-] ) , F. Šmůla [-] , J. Komínek [-] (69. R. Shevchuk [-] )

ŽK: 40. D. Tobrman , 55. M. Řehoř , 88. V. Duspiva - 24. T. Červeňák , 27. J. Zýka , 65. J. Tomášek , 82. F. Šmůla . ČK: 81. B. Mičan .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - KULI Karel, RYBINSKI Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Tomáš Holík
Tip experta: výhra hostů

Tentokrát už Slovan zabere, v prvních kolech měl těžké soupeře z první trojky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích