0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za pěkného počasí se z výhry na umělé trávě radovala Roudná, Letná dále strádá


Branky


17

Souboj mladých proti zkušeným dopadl lépe pro druhé jmenované. Hosté z Roudné ani jednou neinkasovali a jelikož sami rozvlnili síť čtyřikrát, o přidělení zisku jen pro jeden tým nemohlo být pochyb. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudná chtěla navázat na minulou last minute výhru proti Košutce. V cestě jí byl další mladý mančaft, kterému ale v posledních podzimních kolech jakoby docházela šťáva. Letná navíc nemohla počítat s domácím prostředím a musela se spokojit s azylem na umělce doubraveckého Senca. Fotbal se tam hrál za teplého počasí vyrovnaný. Do vedení šli ale po 18 minutách hosté, když skóre otevřel Viktora. Domácí se snažili výsledek do poločasu alespoň srovnat, ale stal se pravý opak, když se nepříjemnou brankou do šatny prosadil ve 40. minutě Vachovec.

 

I ve druhém poločase se obraz hry příliš neměnil a diváci tak čekali, jestli se domácí nadechnou k náporu. Roudná má ale ve svém středu spoustu zkušených hráčů, kterým se nakonec povedlo odolat až do konečného hvizdu. Domácí se zvládli prosadit jen v kolonce žlutých karet a dorovnali tak jednu kartu domácích z první půle. Branky ale padaly i v půli druhé. Počkat si na ně ale všichni přítomní museli do závěrečné pětiminutovky. V 87. minutě definitivně zlomil snahu Letné znovu Vachovec a v nastavení upravil výsledek na konečných 0:4 Jandoš.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Byl to vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, ve kterém jsme ale my byli produktivnější. Rozhodl čiperný Michal Vachovec, který byl vždy na správném místě.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - D. Máj [-] , S. Žák [-] , J. Toman [-] , J. Červenka [-] (46. D. Kozlík [-] ) , L. Zeman [-] , P. Kraft [-] , P. Sýkora [-] , J. Hucl [-] (68. J. Spěváček [-] ) , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - Š. Míčka [-] (79. J. Flesar [-] ) , J. Sobotka [-] (82. J. Zikán [-] ) , M. Vachovec [-] , J. Kašpar [-] , M. Ranš [-] , V. Rada [-] , A. Dejmek [-] (60. L. Jandoš [-] ) , V. Ranš [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Viktora [-]

ŽK: 56. J. Toman - 10. A. Dejmek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAREŠ Martin - KULI Karel, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Václav Šubrt
Tip experta: remíza

Roudná se poučí z podzimní vysoké porážky a z Letné si odveze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích