Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka doplatila na bezkrevný výkon v úvodním poločase, Chotíkov tak i díky němu slaví první venkovní výhru


Branky


17

Expert tohoto kola se nemýlil. Základ položili hosté v první půli, kterou výhrali o tři branky a jelikož Košutka ve druhém dějství ztrátu nesmazala, překvapení kola a první venkovní výhra Chotíkova byla na světě. Košutka si na první jarní body musí počkat minimálně týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka začala utkání s Chotíkovem podobně jako minulý týden. Rozdíl oproti minulému týdnu byl však v tom, že se hostům podařilo vstřelit branku a to hned dokonce dvě v rozmezí pouhých dvou minut. V 6. minutě se jako první prosadil Vomáčka. Stejné jméno svítilo i u druhého vstřelené branky v 8. minutě. Ospalý a nevýrazný výkon domácích pokračoval, ale i v následujících minutách. Pozici hostů, bojujících o první venkovní výhru jěště vylepšil ve 33. minutě třetí brankou Petr Kolesa

 

 

 

Hosté možná i pod dojmem dostatečného náskoku trochu polevili v koncentraci a domácí povzbuzeni poločasovým proslovem v kabině, začali přebírat otěže zápasu do vlastních rukou. Zlepšenou hru korunovali v 55. minutě, když snížil střídající Marian Kirilov Angelov. Hosté v tu chvíli znervózněli a byli nuceni dělat chyby. Obraz hry se diametrálně otočil a Košutky bylo plné hřiště. Ke kontaktní brance se ale domácí ne a ne dostat. Až v 82. minutě se mohlo pár příznivců domácích radovat. Na rozdíl jediné branky snížil Jakub Chaloupka. Jakub Chaloupka si v utkání nakonec připsal góly dva. Druhý bohužel pro něj nebyl v 85. minutě vyrovnávací, ale vlastní. Hosté tak mohli místo hašení závěrečného náporu v klidu hájit náskok, což se jim ve zbylých sekundách dařilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: V této sezóně se již téměř stává tradicí, že zaspíme začátek zápasu. V utkání s Chotíkovem jsme však prospali celý první poločas. Tak bezkrevný výkon od všech 11 lidí na place jsem v této sezóně ještě nezažil. Poločasový výsledek 0:3 po zmíněném výkonu byl pro nás ještě relativně příznivý. V poločase jsme si v kabině vše vyříkali a do druhého poločasu nastoupilo jiné mužstvo. Z části i díky soupeři ukolébaném dostatečným náskokem jsme převzali otěže utkání a aktivní hrou jsme začali Chotíkov dostávat pod tlak a nutit do té doby dobře hrající obranu dělat chyby. Postupně jsme snížili na 2:3. Když jsme se nadechovali k největšímu náporu a snaze o zvrat v utkání, smolným vlastním gólem jsme se o možnost srovnat stav sami připravili. Ve zbylých 5 minutách si hosté výsledek již pohlídali a nám nezbývá než si na první jarní body počkat do dalšího utkání.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Zápas jsme dobře začali a rychle jsme se ujali vedení a to jsme se snažili udržet. Ve druhé půli byla hra celkem vyrovnaná, ale nakonec jsme byli šťastnější a vyhráli.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rauner [-] - J. Chaloupka [-] , F. Bloch [-] (46. S. Tázler [-] ) , J. Chaloupka [-] (77. T. Valíček [-] ) , L. Kovařík [-] , M. Fiala [-] (33. A. Kirilov [-] ) , J. Kastl [-] , T. Krejčí [-] , R. Holý [-] (46. T. Ježek [-] ) , T. Ivankiv [-] (63. O. Sotona [-] ) , F. Řežábek [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - R. Vomáčka [-] , D. Kestler [-] (78. M. Ichnatoyla [-] ) , P. Maruš [-] , M. Hauer [-] (86. J. Blahník [-] ) , D. Soukup [-] , P. Kolesa [-] (57. V. Kratochvíl [-] ) , A. Cirok [-] , M. Tříkač [-] , Š. Kolesa [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 70. O. Sotona .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - KRÁL Tomáš, PAUL Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Šubrt
Tip experta: výhra hostů

Překvapení kola. Chotíkov poprvé v sezoně přiveze body ze hřiště soupeře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích