4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan se jako poslušný host v Ledcích nechoval, přesto odjel domů s prázdnou


Branky


5. A. Pašek , 65. L. Janka , 67. M. Hoffmann , 83. M. Hoffmann (p.) - 10. M. Nosek , 36. L. Mareška
16

Ledce a Slovan byly před vzájemným duelem v tabulce na kontakt. Dlouho to i podle dění na hřišti vypadalo na posun Slovanu před svého víkendového hostitele, pak ale dovolili domácím otočku ve skóre, na kterou už hosté odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se hosté stačili na hřišti Ledců rozkoukat, prohrávali v 5. minutě po brance Paška 1:0. To bylo ale na dlouhou dobu to poslední, co domácí mohli nabídnout. Slovan rychlá úvodní branka nezlomila a hned v 10. minutě vstřelil vyrovnávací branku Nosek. Otěže zápasu tak do svých rukou převzali hráči hostů, kteří udávali tempo hry. Ze zvýšené aktivity resultovaly brankové příležitosti, ze kterých se ale ujala jen jedna v 36. minutě z kopačky Marešky. Zbytek poločasu domácí už přežili bez úhony.

 

Domácí určitě nechtěli dát svou kůži v pěkném areálu lacino. Z počátku druhého poločasu se ale obraz hry diametrálně neměnil. Zvrat přišel až po dvaceti minutách hry, když se v 65. minutě prosadil v zimně přestoupivší Janka. Hororovou tříminutovku hostů pak podtrhl vedoucí brankou Ledců v 67. minutě Hoffmann. Dění v uplynulých minutách dostalo domácí na koně, naopak hosty srazilo do kolen. Další síly na alespoň snahu o bodový zisk hosté hledali těžko. Domácí si své vedení poctivě hlídali a definitivně rozhodli v 83. minutě z penalty Hoffmann. Ledce si tak po upracované a ubojované výhře udrželi třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Utkání, kdy jsme měli v 60. minutě vést 1:5, bohužel jsme si vybrali slabší chvilku v zakončování (což nás mimochodem trápilo celý podzim) a darovali následně 2 branky soupeři. Poté už jsme neměli sílu zápas otočit a Ledce přidaly ještě jeden gól. Musím říct, že jsme tento zápas měli vyhrát, ale na druhou stranu jsme na podzim měli několikrát štěstí a vykřesali jsme 3 body ze zápasů, kde jsme tahali za kratší konec. Dnes to bylo naopak a proto gratuluji Ledcům k výhře.



Sestavy


FK Ledce
D. Mazák [-] - V. Mandaus [-] , O. Tupý [-] (86. V. Svoboda [-] ) , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , L. Janka [-] , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] , A. Pašek [-] , J. Mareš [-] (57. L. Kramer [-] ) , A. Pokorný [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - M. Nosek [-] , L. Boula [-] (73. M. Vojta [-] ) , P. Bouřil [-] , L. Mareška [-] , M. Sartorius [-] (77. D. Štec [-] ) , O. Ladislav [-] (82. R. Shevchuk [-] ) , K. Hranáč [-] , J. Zýka [-] , J. Komínek [-] (46. F. Šmůla [-] ) , M. Vričan [-]

ŽK: 55. L. Mareška , 64. L. Boula , 69. P. Bouřil , 89. J. Zýka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lhoták Luděk - RYBINSKI Lukáš, DVOŘÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: David Tobrman
Tip experta: remíza

Očekávám velice vyrovnané utkání sousedů v popředí tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích