D. Vinkler 14.
L. Filipec 37. (p.)
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 13:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené karty v jednom zápase! Takový je boj o záchranu krajského přeboru


Branky


14. D. Vinkler , 37. L. Filipec (p.) - 20. D. Mošna , 68. A. Boháč
26

Na hřišti Bohemie Kaznějov se odehrál doslova boj. O záchranu bojující oba celky, které kromě umístění trápí i situace s možnými sestupujícími týmy z divize, která se každé kolo mění, se střetli za velmi bojovných podmínek. Zkušený sudí Mudra měl hodně práce a vytasil rovnou sedm žlutých karet a tři červené!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a na jaře už konečně chtěli bodovat naplno. O první vlaštovku se tak ve 14. minutě postaral Daniel Vinkler, který rozveselil téměř většinu ze stovky přítomných diváků. Jenže hosté brzy odpověděli a Dominik Mošna ve dvacáté minutě srovnával stav. Přestože to byl jen takový lehký záchvěv aktivity Zruče v prvním dějství, byl velice důležitý k průběhu ve druhé půli. Než se změnily strany, tak ještě Lukáš Filipec poslal Kaznějov do vedení z penaltového puntíku.

 

Po výměně stran se domácí několikrát nedokázali gólově prosadit a tak začalo na hřišti časem i přiostřovat. Nejen, že se hosté i více důraznou hrou dokázali dostávat více do hry, tak ale přibývalo na obou stranách soubojů, se kterými se musela vypořádat přítomná trojice rozhodčích. Po jednom takovém musel předčasně do sprch v 58. minutě hostující kapitán Adam Král, který v souboji loktem udeřil soupeře do obličeje a Mudra neměl slitování. Jenže vyloučení hostům paradoxně pomohlo, semkli se a o deset minut později se Adam Boháč postaral o vyrovnání, po němž mohl dokone přijít obrat, ale orazítkované břevno a následné alí zakončení si správný směr nenašly. 

 

Do konce zápasu se tak už "jen" rozdávaly karty. Další červenou viděl v 75. minutě po druhém žlutém trestu hostující Daniel Kuneš, který svou mladickou nerozvážností a nedisciplinovaností v podstatě k oběma kartám Mudru donutil. V prvním poločase nejprve nesmyslně po hvizdu zakopl míč, tedy karta byla za zdržování. Ve druhém případě úmyslně blokoval rozehrávku nařízeného přímého kopu, a to i přes intevenci rozhodčího. Nemohl se tedy kartám divit. Stejně tak se před koncem zápasu nemohl červenému trestu divit domácí Tomáš Vaneš, který nebezpečným zákrokem, ke kterému přidal úder do hlavy, poslal svého soupeře k zemi. Kaznějov tak nedokázal zužitkovat přesilovku 11 na 9, ani později 10 na 9, a z utkání s ohledem na průběh odjela se ziskem šťastného bodu jako vítěz Zruč.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: V důležitém souboji o záchranu jsme ztratili dva body. V průběhu celého utkání jsme byli lepším týmem a měli jsme převahu. Kromě dvou branek jsme měli ještě další 4 šance a natřeli jsme tyč i břevno. Dokonce se nám naskytla dvacetiminutová přesilovka o dva hráče, ale my jsme to nedokázali využít a paradoxně byla tato fáze od nás asi nejhorší. Hosté zazlobili pouze po druhé vstřelené brance, kdy o chvíli později nastřelili břevno a měli ještě jednu šanci. Vzhledem k průběhu hry je to pro nás ztráta dvou důležitých bodů a pro Zruč šťastná plichta.

TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: V první půlce zápasu jsme byli asi na nedalekém letišti na Dni ve vzduchu, protože jsme vůbec nehráli. Druhá půlka už z naší strany byla dobrá, ale přišlo vyloučení, které nás nabudilo a bylo na nás vidět, že tady nechceme prohrát. Vzápětí jsme vyrovnali stav zápasu a zanedlouho jsme dali břevno a vyprodukovali střelu, které chybělo málo, aby skončila gólem. Po další přísné kartě už jsme se výborně bránili a odvážíme si bod.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
. Tran [-] - D. Vinkler [-] (67. J. Kunesch [-] ) , F. Fait [-] (77. J. Hyneš [-] ) , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] , J. Kopač [-] , J. Vondráček [-] , M. Tichý [-] , J. Kiss [-] , T. Vaneš [-] , M. Šlajs [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] (78. J. Štafl [-] ) , A. Král [-] , D. Mošna [-] , D. Král [-] , J. Pěč [-] (46. A. Boháč [-] ) , D. Kuneš [-] , M. Lang [-] , M. Pechman [-] (18. D. Sperl [-] )

ŽK: 13. M. Šlajs , 41. J. Kopač , 56. D. Vinkler , 90. J. Kunesch - 29. D. Kuneš , 91. M. Fryček . ČK: 86. T. Vaneš - 58. A. Král , 75. D. Kuneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠIMEK František, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kaznějov je doma silný a získá 3 důležité body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích