Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody vítěze nepřinesly


Branky


10. M. Mareš , 13. M. Mareš , 26. M. Mareš (p.) , 29. P. Beránek , 39. D. Kandr , 49. Š. Řezníček - 36. J. Klíma , 41. J. Klíma , 51. P. Nechvátal (vl.) , 71. J. Klíma , 73. V. Venzhöfer , 90. M. Škaryd
5

Na hřišti v Okrouhlici, kde hraje domácí zápasy tým H.Brod C, viděli diváci dvanáct branek. Brodský tým vedl na začátku druhé půle již o tři branky, Česká Bělá se nevzdala a v poslední minutě hosté srovnali a odvezli si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marešův hattrick za dvacetpět minut

První půlka patřila domácím, střelecky se dařilo bývalému futsalovému reprezentantovi Michalu Marešovi, který zaznamenal hattrick. Česká Bělá se však nechtěla vzdát a držela se na dostřel. Utkání bylo lákavé pro diváky, kteří viděli celkem dvanáct branek, po šesti za každý poločas.

Závěrečný tlak přinesl České Bělé bod

Ve druhém poločase se domácí hráči dostali do vedení 5:2. ale i 6:3. To však nestačilo. Česká Bělá zapnula, hráči hostů trefily tyčku i břevno a drali se vstříc bodům. Třígólový zápas zaznamenal i hostující Jan Klíma. Vyrovnat se hostům povedlo v heroickém závěru v 90. minutě. Následně se ještě nastavovalo, ale další branky se již diváci nedočkali, a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Jakub Neuwirth - brankář: Utkání, ve kterém moc nefungovala obranná hra. Našim hráčům v poslední půlhodině došly síly a nakonec jsme se strachovali i o bod.:

FK Česká Bělá
Martin Klofáč - sekretář : V utkání jsme si vytvořili velké množství šancí, ale udělali jsme i hodně chyb. Finišovali jsme a povedlo se alespoň vyrovnat. Hattrickem se blýskl Honza Klíma, náš nejlepší hráč.:



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
- J. Neuvirth [-] , P. Beránek [-] (67. J. Adamec [-] ) , L. Kahoun [-] , M. Mareš [-] , S. Duben [-] , J. Soukup [-] (46. Š. Řezníček [-] ) , P. Fialka [-] , P. Nechvátal [-] (52. O. Láska [-] ) , D. Kandr [-] , D. Gruber [-] , J. Stojan [-]

FK Česká Bělá
L. Görner [-] - L. Dont [-] , V. Venzhöfer [-] , J. Polák [-] - M. Dont [-] (67. M. Škaryd [-] ) , P. Mrtka [-] , L. Chlubný [-] , T. Kohout [-] - J. Hečko [-] (90. F. Kotouč [-] ) , J. Klíma [-] - M. Hrubý [-] (52. L. Šantrůček [-] )

ŽK: 59. D. Kandr - 82. V. Venzhöfer .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BALOUN Daniel - PETR Lukáš, PANSKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zdeněk Rajdl

Expert: Karel Tonar
Tip experta: výhra domácích

I přesto, že hraje Česká Bělá na jaře sympaticky, tak nebudou hosté stačit na kombinační hru H.Brodu, který zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů