L. Pirožek 22. (vl.)
A. Kunc 40.
A. Douda 90.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 10:00

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Keřkově


Branky


22. L. Pirožek (vl.) , 40. A. Kunc , 90. A. Douda - 68. T. Jelínek
3

Nové Vsi se v posledních kolech velmi dařilo, a tak se očekávalo, že si nějaký ten bodík přiveze i z Keřkova. Domácí však zabrali a připisují si do tabulky tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén více svědčil Keřkovu

Na těžkém a nekvalitním terénu se hrálo bojovné utkání. N.Ves se neprosazovala kombinačně.  Domácí využili k první brance standartky, první branka padla po prodloužené hlavičce a nedorozumění v obranných řadách hostů. . Druhou branku přidali domácí po pěkné kombinační akci .

Hosté útočili do zabezpečené obrany

Ve druhém poločase se Nová Ves drala za vyrovnáním. Hosté sice tlačili, ale domácí obrana ataky soupeře zachytávala. Až do 68. minuty, kdy se prosadil Tomáš Jelínk.  Rozhodnutí přinesla poslední minuta zápasu, to se prosadil po autovém vhazování Douda. Keřkov tak v bojovném zápase zvítězil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Štěpán Šrámek - trenér:

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Miloslav Bárta - předseda: Domácí využili svého úzkého hřiště, navíc byl velmi promáčený terén, v brankovištích kaluže vody. Bylo to stejné pro oba týmy, bojovnější soupeř bere tři body. Chválím Nádějeho a Holcmana..:



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
R. Procházka [-] - P. Kamarád [-] , M. Zvolánek [-] , V. Kyzlík [-] , M. Mrkos [-] - J. Šuška [-] , P. Čejka [-] (83. M. Novák [-] ) , P. Pavlík [-] , V. Novotný [-] (75. A. Douda [-] ) - F. Loužecký [-] (70. M. Pavlík [-] ) , A. Kunc [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - J. Bradáč [-] (46. V. Popyuk [-] ) , J. Pešek [-] , P. Langer [-] (66. M. Med [-] ) , L. Nedoma [-] , M. Šimek [-] , M. Náděje [-] , T. Jelínek [-] , L. Pirožek [-] , D. Suchý [-] , L. Holcman [-]

ŽK: 14. P. Čejka , 26. F. Loužecký , 37. V. Novotný - 43. L. Pirožek , 50. M. Šimek , 61. T. Jelínek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BALOUN Daniel - NOVÁK Jakub, PFEFFER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zdeněk Rajdl

Expert: Vladimír Vašák
Tip experta: výhra domácích

Zde si dovolím tipnout výhru Keřkov. Ten využije svého specifického hřiště, které nebude vyhovovat technickým hráčům Nové Vsi u Světlé

Tip: výhra domácích