T. Kunc 47.
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 15:00

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

H.Borová překvapení nepřipustila


Branky


47. T. Kunc - 9. J. Fikar , 11. R. Provazník , 36. J. Fikar , 74. J. Fikar (p.) , 90. R. Provazník
4

Věžnice byla v domácím zápase s H.Borovou v roli outsidera a papírové předpoklady se naplnily, hosté zápas ovládli hned od úvodu a utkání měli zcela pod kontrolou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve znamení útočníků

Borová se na hřišti Věžnice s ničím nemazlila a hned od úvodu převzala otěže hry. Po brankách svých útočníků Jakuba Fikara a Romana Provazníka svítilo na tabuli skóre již kolem 10. minuty dvoubrankové vedení hostů. Domácí byli sice běhaví, ale kádr Borové je o level výše (při vší úctě k domácím) a kvalita se potvrdila. Do konce poločasu dal hostující Fikar ještě třetí branku, a tak se odcházelo za pohodlného tříbrankového vedení druhého týmu tabulky.

Korigující branka domácích nic neřešila

Hosty tříbrankové vedení možná trochu uspalo, na začátku druhé půle snížil domácí Kunc. Jenže jak se později ukázalo, branka nic neřešila. V hostujícím týmu znovu dostali příležitost dorostenci a ani tentokráte nezklamali. Byli důležitou součástí tříbodového importu. Útočné duo hostů se v závěru prosadilo znovu.  Nejprve proměnil Fikar penaltu, dovršil tím tak hattrick a v poslední minutě přidal pátou branku hostů zkušený Provazník. Borová tak snížila ztrátu na vedoucí Herálec a v posledních kolech je tudíž ještě o co hrát.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Ondřej Bachmann - Věžnice::

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Karel Tonar - trenér: Rychlé vedení nám paradoxně trochu ubralo na hře a po třígólovém vedení jsme na chvíli vypadli ze hry.:



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Prokeš [-] , J. Špaček [-] , T. Kunc [-] , M. Drahoš [-] (62. R. Berndt [-] ) , M. Chalupník [-] (83. P. Beneš [-] ) , Š. Habermann [-] , V. Kaňkovský [-] , K. Kölbl [-] , Š. Vavroušek [-] , T. Benc [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová
M. Beránek [-] - P. Rakušan [-] (66. D. Hájek [-] ) , D. Klimeš [-] , R. Provazník [-] , P. Kučera [-] , J. Fikar [-] , A. Burian [-] , P. Neubauer [-] (78. T. Blažek [-] ) , L. Kučera [-] , L. Luňáček [-] (33. A. Frühbauer [-] ) , D. Lupták [-]

ŽK: 41. T. Kunc , 45. K. Kölbl , 66. M. Chalupník , 71. J. Špaček , 74. Š. Vavroušek , 78. J. Prokeš - 56. P. Neubauer , 83. D. Hájek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - BENDA Marcel, BERKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zdeněk Rajdl

Expert: Vladimír Vašák
Tip experta: výhra hostů

H.Borová má velmi kvalitní mužstvo a vyhraje. Co vím, tak domácí mají i problémy s docházkou, což jim určitě nebude hrát do karet.

Tip: výhra domácích