Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší jarní výkon Starého Ranska


Branky


4

Staré Ransko už vzdalo boj o sestup a po tomto kole se už i papírově stalo sestupujícím do nižší soutěže. Nicméně výkon hostů byl velmi sympatický a v poklidném zápase sice body nebrali, přesto je výkon hráčů do budoucna pozitivnější, než tomu bylo v minulých zápasech. Jeřišno si však připsalo zasloužené vítězství, vypracovalo si více šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírný tlak Jeřišna přinesl jen jednu branku

Jeřišno bylo favoritem zápasu, Staré Ransko už mělo jen malou jiskřičku naděje o to, aby se zachránilo v okresním přeboru. Domácí využili mírného tlaku v úvodu a na konci první dvacetiminutovky otevřel skóre Adam Šťastný. Hrálo se utkání, ve kterém hrstka diváků viděla i pár kombinací, fotbal bavil obě mužstva. Pouhé jednobrankové vedení domácích v poločase bylo možná trochu překvapivé, Staré Ransko však hrálo obětavě a dlouho drželo přívětivý výsledek.

Druhá branka Šťastného dodala klid na kopačky domácích

Odpor hostů zlomila asi druhá branka domácího Šťastného, kterou přidal tento hráč těsně před začátkem 60. minuty. Ransku se navíc zranili dva hráči, což se ve druhém poločase projevilo. V závěru obě mužstva přidali po brance. Nejprve skóroval domácí Mejtský, aby čestnou branku hostů vstřelil obránce Pavel Novosad. U řeky Doubravy se tak zaslouženě radovalo domácí Jeřišno, i přesto, že to s hosty úplně jednoduché nemělo.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktorie Jeřišno
Ladislav Mrázek - trenér: Hrál se celkem poklidný zápas, ve kterém jsme měli mírně navrch. Nám sice chybí dlouhodobí marodi, přesto to kluci zvládli a připisujeme si tři body. Chválím obránce Stehlíka.:

TJ Spartak Staré Ransko
Pavel Novosad - hráč: My jsme dnes předvedli asi nejlepší jarní výkon. Myslím, že to i hráče celkem bavilo a jsme se zápasem velmi spokojeni, i když jsme odsud žádné body nepřivezli.:



Sestavy


TJ Viktorie Jeřišno
P. Doležal [-] - M. Musílek [-] , J. Stehlík [-] , P. Oswald [-] , J. Oswald [-] (70. J. Kárník [-] ) - L. Marek [-] (78. M. Němec [-] ) , Z. Doležal [-] - M. Vávra [-] , A. Šťastný [-] , V. Bělák [-] , M. Šťastný [-] (78. M. Mejtský [-] )

TJ Spartak Staré Ransko
J. Žák [-] - M. Vavroušek [-] , Z. Zvolánek [-] (46. T. Maďar [-] ) , V. Hudec [-] , L. Pečenka [-] , F. Holcman [-] , A. Havlíček [-] , M. Říha [-] , D. Holcman [-] , L. Mrštík [-] (22. L. Culek [-] ) , P. Novosad [-]

ŽK: 89. F. Holcman .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: BALOUN Daniel - HAVRÁNEK Josef, JAKUB Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zdeněk Rajdl

Expert: Vladimír Vašák
Tip experta: výhra domácích

Zde není o čem. Jasná výhra Jeřišna, osud hostů je zpečetěn, čeká je sestup.

Tip: výhra domácích