Chceme vyhrávat a co nejdříve postoupit, říká Frühbauer

Je asistentem trenéra mužů, trenérem dorostu, ale i hráčem A nebo B týmu, pětatřicetiletý Aleš Frühbauer patří k základním pilířům havlíčkoborovské kopané a nově je i  po hlasování čtenářů hráčem 24.kola okresního přeboru Havlíčkobrodska....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Fotbalové začátky?
Od roku 1999 až dosud v Havl. Borové....jsem patriot.
Nyní se kromě hraní věnuješ i trénování, je to tak?
Je to tak, jsem asistentem trenéra v A týmu, trenérem dorostu a navíc hraji za B tým a občas i za A tým...
Co tě vedlo k tomu se stát trenérem?
Chtěli jsme tomu tady dát po sestupu z B. třídy trochu řád. A myslím, že se nám to daří. Zavedli jsme znovu výběhy, poté pracujeme s míčem, hráči mají lepší fyzičku a větší sebevědomí.
Jak funguje vzájemná kontinuita mezi mužstvy?
Výborně, doplňujeme muže našimi dorostenci a výpomoc je pravidelně i mezi A a B týmem.
Zdá se mi to až moc pozitivní, zažil jsi i letos nějaké horší zápasy?
Ano, za B tým jsme dostali jednou doma ´´devítku´´ a také při jednom dalekém výletu do Hněvkovic za slunného počasí jsme odjížděli s debaklem 8:0. Nesešli jsme se, chytal brankář, který neměl z mužského fotbalu žádné zkušenosti a navíc našim technickým hráčům nehrálo do not nepříjemné hřiště.
Každopádně, váš A tým, za který jsi nastoupil v Jeřišně a stal jsi se díky tomu po hlasování čtenářů i hráčem 24. kola, bojuje v popředí tabulky.
Ano, je tomu tak, porazili jsme doma i vedoucí Herálec, chceme vyhrávat a pokusit se co nejdříve o postup. Rád bych pochválil za podporu i diváky, od kterých slýcháme spíše pozitivní reakce.
Na závěr se ještě optám, jak vidíš do budoucna ještě svojí fotbalovou kariéru?
Dohraji ji v Borové, byl jsme součástí rozmachu kopané u nás, kdy se postupovalo ze 3. třídy až do 1. A třídy. Budu hrát do té doby, dokdy bude sloužit zdraví a bude mě to bavit.
Díky za rozhovoru a přeji hodně fotbalových úspěchů.
Také díky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.