3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase předních týmů tabulky se radovala rezerva Ledče


Branky


3

V souboji předních týmů tabulky se v Ledči usmálo štěstí více na domácí, kteří svého soupeře - a nováčka soutěže - porazili a přiblížili se mu v tabulce. Souboj o třetí místo v okresním přeboru tak bude ještě poslední dvě kola otevřený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné poločasové vedení Ledče

První poločas začal lépe pro rezervu Ledče, ta se dostala do vedení gólem z rychlého protiútoku, který proměnil mladíček Smejkal.  Golčův Jeníkov vyrovnal zhruba po třiceti minutách, kdy se trefil střelou ze 20 m krásně Petr Vávra. Domácí mají ve svém středu zkušené a rychlé útočníky a jeden z nich, Ondřej Martínek svou šanci po chybě jeníkovských ve středu pole využil a Ledeč znovu vedla.  Šancí si Ledeč dirigovaná výborným Janovcem vypracovala více než jejich soupeř.

Závěrečný nápor Jeníkova k vyrovnání nevedl

Ve druhé půli měli hosté více šancí, hodně rohů. G. Jeníkov byl oslaben o čtyři hráče sestavy, přesto předvedl dobrý výkon. Diváci měli možnost vidět hodně pohledný fotbal. V závěru byl Jeníkov lepší, tlačil. Jistotou však čišel brankář Březina.  Rozhodlo se tak až v poslední minutě, když se z brejku trefil dorostenec Pyš. 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Lukáš Hauser - hráč: Utkání bylo v poli vyrovnané, šancí jsme měli více my. V závěru nás hosté zatlačili, ale vyrovnat se jim nepovedlo, naopak jsme rozhodli z brejku. Dařilo se:

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Josef Petr - trenér : Utkání by slušela remíza, soupeře jsme tlačili. Ledeč má šikovné a zkušené hráče. Měli jsme poslepovanou sestavu. Chválím brankáře, který nám vypomohl a také Machku, který hrá nezvykle krajního obránce.:



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
D. Březina [-] - O. Martinek [-] , J. Stehno [-] (71. P. Šťastný [-] ) , P. Brož [-] , M. Trpišovský [-] , J. Vágner [-] , J. Voplakal [-] (78. T. Jindra [-] ) , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (46. S. Pyš [-] ) , M. Janovec [-] , M. Smejkal [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - M. Pospíšil [-] (81. M. Kejval [-] ) , P. Vlášek [-] , M. Korel [-] (26. J. Petr [-] ) , F. Francl [-] , V. Procházka [-] , S. Šulc [-] , M. Nigrin [-] , P. Vávra [-] , V. Machka [-] , V. Blažek [-]

ŽK: 57. J. Vágner - 11. J. Petr , 51. P. Vlášek . ČK: 90. P. Vlášek .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: ZELINGR David - BALOUN Daniel, PANSKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zdeněk Rajdl

Expert: Vladimír Vašák
Tip experta: výhra domácích

Ledeč využije rychlosti svých útočníků a vyhraje vyšším rozdílem

Tip: výhra hostů