HVĚZDY V PRALESE: Po dlouhé době skóroval i Petr Švancara, loučil se Jiří Štajner

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo v minulém kole?

Tomáš Rolinek teď jistě kouká na mistrovství světa v hokeji, ale opět si odskočil i zahrát za Srch (okresní přebor). Při výhře 9:2 se trefil hned čtyřikrát!

 

Exligista Jan Moravec nasázel hattrick za Moravské Knínice.

 

Dvakrát vsítili Miroslav Slepička (Spartak Příbram, I.A třída), Ivo Táborský (Slavia ČB, I.A třída) a Milan Černý (Kosoř. I.A třída).

 

Jednou se prosadili následující bývalí profíci:

- Pavel Simr (Mor. Knínice)

- Pavel Fořt (Křimice)

- Jan Flachbart (Krchleby)

- Jiří Novotný (Olympia HK)

- Petr Švancara (Střelice)

- Ferenc Róth (Železná Ruda)

- Tomáš Okleštěk (Mor. Knínice)

- Martin Klein (Blučina)

- David Lafata (Olešník)

- Václav Kadlec (Milín)

- Zdeněk Zlámal (Hodolany)

 

Červenou kartu viděl Michal Šmarda. Třiapadesátiletý bývalý hráč Sparty či Hradce Králové v dresu Předměřic (I.B třída) stáhnul jako poslední hráč unikajícího protihráče.

 

S bohatou kariérou se rozloučil Jiří Štajner. Problémy s nohou už mu nedovolují naskakovat ani na nižší úrovni, a tak naposledy nastoupil za Novou Ves (Nová Ves - Arsenal Česká Lípa B, 25.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B). Po 24 minutách se nechal vystřídat a užil si potlesk fanoušků.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou