Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 15:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek hovoří jasně


Branky


4

Ve Šmolovech se čekalo vyrovnané utkání, opak byl pravdou. Domácí si otevřeli střelnici a nechybělo mnoho, aby výsledek nebyl dvouciferný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová naděje pro hosty

Již v 5. minutě se dostali do vedení hosté z České Bělé, když Jan Hečko proměnil brejk . Jenže to byla labutí píseň bělských. Od té chvíle domácí utkání jednoznačně ovládli, trefili několik tyčí a na svém místě stál i párkrát brankář hostů. Do poločasu se povedlo Šmolovům utkání otočit, po brankách Prchal a Zelingra. Výsledek byl pro Bělou milosrdný, hosté nezachytávali především rychlost domácích mladíků.

Brankové žně ve druhé půli

Ve druhém poločase si domácí diváci přišli na své. Od 50. minuty se na hosty valil jeden útok za druhým. Střelecky se dařilo trojici Vojtěch Prchal, David Zelingr a Matyáš Vidaillac. Navrátilci z vyšších soutěží se Šmolovům vyplatili a na jaře jim vstřelili několik branek. V závěru se prosadil i střídající Duben a nechybělo mnoho, aby se točila ve Šmolovech "desítka". Utkání tabulkových sousedů tak skončilo jednoznačnou výhrou šmolovskýc fotbalistů. Chybující hosté tak odjíždí s velkým debaklem.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Milan Kulhánek - předseda: Bylo to zcela jednoznačné utkání v náš prospěch. Naši mladí hráči si dělali se soupeřem co chtěli a výsledek je ještě milosrdný. Pro mě výkon soupeře velké zklamání, nejslabší soupeř, se kterým jsme na jaře hráli.:

FK Česká Bělá
Marek Dobiš - trenér: Vedoucí branka nám bohužel nic v zápase nepřinesla. Domácí do poločasu otočili, když jsme jim góly darovali. Po poločase se nám to jen sypalo do branky. Byly tam nedůslednosti, nedodržování taktických pokynů a navíc jsme měli hodně absencí.:



Sestavy


TJ Šmolovy
O. Wasserbauer [-] - O. Hocke [-] (72. D. Duben [-] ) , D. Zelingr [-] , V. Prchal [-] , D. Wasserbauer [-] , J. Martínek [-] , M. Vidaillac [-] , J. Kocman [-] (68. P. Pfeffer [-] ) , O. Kruml [-] , V. Kocman [-] (46. V. Opršal [-] ) , M. Kulhánek [-] (61. V. Kučírek [-] )

FK Česká Bělá
L. Görner [-] - L. Souček [-] , M. Klimeš [-] , L. Dont [-] (60. M. Škaryd [-] ) , J. Polák [-] (46. L. Šantrůček [-] ) - L. Chlubný [-] (72. F. Kotouč [-] ) , J. Klíma [-] , T. Kohout [-] , P. Mrtka [-] - M. Hrubý [-] , J. Hečko [-] -

ŽK: 80. D. Zelingr - 28. J. Klíma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - ČERNÝ Vít, HRDLIČKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zdeněk Rajdl

Expert: Vladimír Vašák
Tip experta: remíza

Oba týmy se na jaře zvedají, hlavně Česká Bělá markantně, tipuji zde kříž.

Tip: remíza