Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 15:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Pertlík a Dostál dotáhli Chroustovice k senzačnímu výsledku


Branky


6

Chroustovice jsou na osmém místě se skóre 48:42 a pětatřiceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Vítanovu. Dřenice jsou na sedmém místě se skóre 66:69 a sedmatřiceti body. Příští utkání zavítají do Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyrgólový poločas

V sobotu se na hřišti v Chroustovicích začínalo již v patnáct hodin, a to za velkého vedra. To ovšem svědčilo daleko víc mladému týmu domácích, kteří měli v základní sestavě hned pět dorostenců a hosty vyloženě přehráli díky své rychlosti a fyzické kondici. Domácí na svého soupeře hned od začátku vlétli a po rychlé rozehraném faulu šel na hostujícího brankáře sám Pertlík a nemýlil se. Po pár minutách se ten samý hráč prosadil ještě jednou a až poté začali hrát i hosté. Dva góly měl na noze Holub, ale první mu vykopl z brankové čáry obětavý Štěpán Dvořák a druhý mu chytil domácí brankář Pospíšil. Domácí produkovali jeden rychlý výpad za druhým, ze kterých se do přestávky trefili ještě mladý Tesař a Dostál.

Dodatečný gól

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první a to gólem Dostála, který zakončil hlavičkou skvělý centr od Bečičky. V 61.minutě byl po vzájemném konfliktu vyloučen domácí Matěj Dvořák, hostující Martinec k překvapení všech odešel pouze s kartou žlutou. Hosté byli pak již trochu více na míči, ale kromě gólu, jež nebyl uznán pro ofsajd, si gólovou šanci nevypracovali.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Tomáš Pospíšil - Brankář: Zápas, kde se střetlo naše dravé mladí se zkušenostmi borců z Dřenic. Naši kluci byli daleko rychlejší a díky tomu jsme hlavně v prvním poločase na hřišti dominovali. V náš prospěch hrálo určitě i velmi teplé počasí. Pochvala pro cely tým.




Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-] , J. Tesař [-] (65. P. Červinka [-] ) , J. Pertlík [-] , A. Bečička [-] , D. Dostál [-] , J. Dvořák [-] , Š. Dvořák [-] (72. F. Zeman [-] ) , D. Besperát [-] , F. Šotola [-]

Dřenice
F. Kubalík [-] - O. Čechlovský [-] (46. T. Pohanka [-] ) , R. Holub [-] , M. Tezour [-] , M. Suchý [-] , P. Vladyka [-] , J. Hrachovina [-] , J. Koucký [-] (46. J. Michálek [-] ) , M. Hybeš [-] (46. J. Adámek [-] ) , M. Kopecký [-] , O. Martinec [-] (69. R. Tichý [-] )

ŽK: 50. D. Besperát , 56. F. Šotola - 53. M. Suchý , 61. O. Martinec . ČK: 61. M. Dvořák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice jsou doma silné a favorizované Dřenice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích