Zpátky do historie! Máme pro vás novinku v podobě archivu, kde jsou dostupné statistiky a tabulky z minulých sezón

0

Uvolnili jsme pro vás první verzi archivu, ve kterém najdete přehledně veškerá data za minulé sezóny. Součástí této novinky jsou i přepracované karty hráče, týmu i rozhodčího. Takže se můžete podívat nejen na vaše čísla za minulé sezóny, včetné průměrů a podobně, ale také třeba na podrobné statistiky, například kolik průměrně dává konkrétní rozhodčí žlutých karet hostujícímu týmu. 

Všechna data máte dostupná na dvě kliknutí. Pamatujte, že pro zobrazení minulých sezón a detailních pohledů na starší sezóny na kartě hráče, týmu a rozhodčího musíte být přihlášeni jako registrovaný uživatel fotbalunas.cz! Registrovat se můžete ZDE.

 

Hrajete v některé ze soutěží? Tak neváhejte, registrujte se a na své fotbalunas.cz kartě hráče najdete vaše podrobné statistiky ze všech odehraných sezón.

 

Tím to ale nekončí, zpřístupnění archivu je pouze jednou z novinek, které na fotbalunas.cz chystáme!

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou