ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - momentálně prožívám skvělou sezónu, jelikož hraju v poli a střelecky se mi neskutečně daří, říká hráč 24. kola, Michal Elich

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Tuněchod, Michal Elich. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi poprvé výhercem hráče kola, jak tě to těší?
Ano, jsem výhercem hráče kola poprvé. Byla to spíš taková sranda, kterou jsem chtěl vyhrát.
Víme o tobě, že jsi spíše brankářský typ. Baví tě to víc v poli nebo v bráně?
Mám rád obojí. V poli hraju dočasně kvůli zranění a jakmile budu v pořádku, tak zase nastoupím v roli brankáře, tam se tolik neběhá. Co se týče postu, tak kam mě trenér postaví, tam budu hrát. Nejsem vybíravý a rád jakkoliv týmu pomůžu.
Vstřelil jsi dva góly. Popiš nám tvou pozici ze zápasu, jak k tomu došlo, když tě známe z té brankářské pozice.
Už před zápasem jsem říkal, že dám dva góly a pojedu s přítelkyni na večeři, ale zápas byl těžký v soubojích, protože kluci z Horního Bradla jsou durazní a nebylo to lehké. Šel jsem na pozici útočníka a po centru jsem se dokázal prosadit hlavou. Druhý gól padl po převzetí balónu a z otočky se štěstím se mi podařilo prosadit podruhé. O půlce jsem jel na zmiňovanou večeři.
Byl jsi hráčem Tuněchod několik let. Proč ses rozhodl k přestupu do Heřmanova Městce a zase jsi po dvou letech zpět?
Bylo to především změnou práce, bydlení a také ambice se zkusit prosadit v Heřmanově Městci za A-tým. Pár zápasu jsem odehrál, ale nedařilo se mi podle představ. Také jsem nestíhal chodit na tréninky, což se na mě projevilo. Vrátil jsem se do Tuněchod, protože si chci ještě zahrát s klukama, kteří budou končit fotbalovou kariéru a společně rozdávat radost.
Je ti 29 let. Plánuješ svou fotbalovou kariéru někam posunout nebo to hraješ jen pro zábavu?
V tuto chvíli se potřebuji uzdravit, protože mně znovu vypovědělo rameno a jakmile se doléčím na 100%, tak teprve bych na to mohl myslet, zda by byli nějaké možné a reálné cíle. Fotbal hraju hlavně pro zábavu, kde je skvělá parta, pivo a klobásy.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Rád chodím na ryby, houby a na pivo s kamarády.
Pověz nám něco o tvém životě. Čím se živíš, jak se máš celkově v životě s rodinou...?
S kolegou máme menší firmu na fotovoltaiku a elektrikářské práce. Mám skvělou přítelkyni a krásnou dceru Ellinku. Společně bydlíme v Lipolticích.
Jak hodnotíš naší stránku FOTBAL U NÁS a celkově reporty z vaší ligy?
Jsem rád za tuto stránku a reporty. Máme možnost se vžít do jiných zápasu, které nemůžeme vidět a vzdálené alespoň ohodnotit výkon hráčů nebo týmů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.