ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Kočí je silný tým, přestože se nám na jaře moc nedaří, tak chceme potvrdit umístění TOP2, říká hráč 25. kola, Ondřej Nepovím

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Kočí, Ondřej Nepovím. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi poprvé zvolen hráčem kola. Jak tě tato událost nakopne?
Jsem velice rád, že jsem po těch dvou letech mohl vyhrát sestavu kola. Samozřejmě to není ta nejpodstatnější věc, o kterou mi jde. Já jsem týmový typ, tudíž bych rád, aby to vyhrál celý tým, ale to bohužel nejde. Tato událost mně zvedne sebevědomí a chtěl bych se prosazovat častěji.
Díky zápasu proti Vítanovu jsi byl zvolen hráčem kola. Jak by jsi ohodnotil celkově právě tento zápas?
Tak do Vítanova jsme bohužel přijeli v jedenácti lidech. O poločase se nám zranil mladičký Rejda, kterého bych vyzdvihnul, jelikož dohrál zápas i s výronem kotníku, cením. Takže jsme prakticky hráli druhý poločas v deseti lidech, ale i tak se nám podařilo vysoký náskok z první půle udržet a vyhrát, za což jsme rádi a můžeme se tak porvat o druhé místo s Křižanovicema. V utkání jsem měl 1+1, což pro mě bylo velké plus.
Momentálně bojujete s Křižanovicema o druhé místo. Jaké jsou tvé pocity z posledního zápasu a myslíš si, že to zvládnete?
Ano je to tak. Mezi námi je rozdíl dvou bodů, pokud oni vyhrají s Tuněchody, tak my musíme taky, jiná cesta nevede. Budeme hodně fandit právě klukům z Tuněchod, kteří nám snad pomůžou. Abych pravdu řekl, tak bych těm Křižanovicím to druhé místo nechal, protože na jaře mají snad nejlepší formu a každým zápasem se zlepšují. Mé pocity jsou takové, že se opět sejdeme v malém počtu a budeme si muset hodně máknout. V předešlích zápasech jsme taky dokázali to, že i v jedenácti lidech se dá v klidu vyhrát, a to musíme potvrdit i v posledním zápasu. Kameničky jsou hodně nebezpečné, ale chybí jim kapitán Horák, bez kterého jsou poloviční a my to prostě zvládneme.
Dalo by se říct, že jsi takový emotivní hráč. Vstřelil jsi jubilejní desátou branku a máš na kontě i osm žlutých karet, což není málo. Čím to je?
Dá se říct, že ano. Já každý zápas nesmírně prožívám a po zápase už bych chtěl hrát nejradši další, jelikož fotbal je moje láska. V zápasech rád komunikuju s rozhodčím, proto tolik žlutých karet, ale pár z nich jsem dostal i za fauly. Tuto sezónu se mi střelecky daří a je to pro mě velké plus a nabuzení do dalších zápasů dát další, ale jak jsem říkal, jsem týmový hráč a radši si připíšu asistenci. Bylo by hezké dát výherní gól proti Kameničkám a rozhodnout tak o druhém místu.
Je ti 19 let. Jak probíhala tvá dosavadní fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začínal ve čtyřech letech. Od mala jsem hrál za MFK Chrudim, kde jsem prožil celé své dětství od pěti do sedmnácti let. Chrudimi bych chtěl moc poděkovat za to, co pro mě udělali a bylo mi ctí hrát s těma nejlepšíma klukama, které jsem tam poznal. V Kočí už jsem druhým rokem, jelikož jsem se v Kočí narodil a znám tu všechny kluky, se kterými si moc rozumím. Je to v uvozovkách moje druhá rodina.
Máš před sebou několik let fotbalu. Budeš se chtít prosadit ještě někde výš nebo ti stačí hrát za Kočí?
Pokud se nepřivodí nějaké větší zranění, tak ano, ještě to pár let s fotbalem vydržím. Ty jo, abych pravdu řekl, tak si nedokážu představit hrát někde výš. Chtěl bych v Kočí vyhrát okresní přebor a postoupit do 1.B třídy, kde je to kvalitou někde jinde. V okresu jsou samozřejmě také týmy s velkými kvalitami, ale i tak bych se rád podíval s celým týmem výš. Mně to v Kočí vyhovuje, protože máme jeden trénink týdně o víkendu zápas a můžu stíhat ostatní věci, které potřebuji udělat. V Kočí je snad ta nejlepší parta, se kterou se nenudíte, když přijde alkohol, tak to máte zažítky na celý život.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Kromě fotbalu hraju šipky a tenis. V Kočí máme menší partu, se kterou každý týden trénujeme a u toho popíjíme. Tenis hraju už od mala. Dříve jsem to měl jako vedlejší koníček místo fotbalu, ale postupem času jsem musel zmírnit a rozhodnout se. Rozhodnul jsem se samozřejmě pro fotbal a tenis si chodím občas s kamarády zahrát.
Jsi redaktorem právě této stránky. Co si o ní myslíš, a jak tě to baví?
Jsem moc rád, že jsem našel příležitost být součástí týmu a společnosti FOTBAL U NÁS. Je to skvělá stránka, která se stará o většinu soutěží, o kterých se nikde nedozvíte. Proto jsem se rozhodl o psát o naší soutěži, aby se zviditelnila, a aby ostatní týmy věděly, jak kdo o víkendu hrál. Baví mě komunikovat s lidmi, od kterých dostávám echo ohledně zápasů. Díky této stránce znám snad každého z okresního přeboru Chrudim a rád si s nimi pokecám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.