Vedou tabulku krajského přeboru, přesto nyní ze soutěže odstupují!

0

SK Brná, klub z Ústeckého kraje, jehož A tým působí v krajském přeboru, se postaral o pořádný rozruch. Je totiž raritou, aby celek, který vede tabulku, ze soutěže pár kol před koncem ročníku odstoupil. Přesto se Brná pro tento krok rozhodla.

SK Brná odehrála v sezóně v krajském přeboru Ústeckého kraje 25 zápasů. Tým si vedl znamenitě, díky šestnácti výhrám a čtyřem remízám nasbíral 56 bodů a vyhříval se s náskokem na prvním místě tabulky. Jenomže o titul už v závěru soutěže tým bojovat nebude. 

 

Brná nenastoupila už do posledního kola, ačkoliv hráči ještě absolvovali předzápasovou rozcvičku. Na facebooku klubu bylo uvedeno pouze stroze: "Chceme vám oznámit, že jsme se rozhodli skončit. Děkujeme všem fanouškům za podporu a věříme v lepší zítřky."  

 

A také tomu tak je, Brná skutečně oficiálně odhlásila mužstvo z krajského přeboru, pouhá čtyři kola před koncem a možným ziskem titulu a třeba i postupem do divize! "Všechna utkání klubu SK Brná budou anulována a další se neodehrají. Mužstva, která měla s mužstvem SK Brná ještě hrát, budou mít v daném kole volno. Děkujeme všem věrným fanouškům, ktří nás hnali za titulem. Mrzí nás to, stejně jako vás," uvedl v dalším, čtvrtečním prohlášení klub na své facebookové stránce. A co za tím vším je? Jak se zdá, za vším hledej peníze... "Sponzor se rozhodl odstoupit," informoval admin sránky SK Brná na otázku, jaký je důvod odstoupení.

 

A co na to jeden ze soupeřů, Neštěmice? "Regulérnost soutěže je pět kol před koncem narušena. Velmi postižený tímto rozhodnutím je i náš celek, který například na podzim Brnou jako jediný porazil za tři body. Místo, abychom tak měli náskok na své pronásledovatele, seřadily se čtyři týmy ve třech bodech a vítězství prakticky spadlo do klína rezervě Ústí nad Labem," smutní celek na svém webu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou