V. Hýl 31.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy s velkými kvalitami se rozešly s tříbrankovým rozdílem, kdy Miřetice potvrdily roli favorita a opět vyhrály


Branky


31. V. Hýl - 25. L. Zdražil , 60. P. Drahoš , 73. F. Sokol , 85. J. Beran
7

Tuněchody jsou na desátém místě se skóre 42:51 a šestadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Dřenic. Miřetice jsou stále lídrem se skóre 86:21 a osmapadesáti body. Příští utkání sehrají doma proti Nasavrkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Tuněchody, kterým patří desátá příčka v tabulce přivítaly na svém hřišti suverénně první Miřetice. Ze začátku se hrál opatrný fotbal. S postupem času se do šancí začali dostávat hosté. Ve 25. minutě po rychlé akci hostů padla první branka. Pěknou kombinaci po přihrávce Drahoše zakončil Lukáš Zdražil. Hra se poté vyrovnala a po nedorozumnění v obraně Miřetic využil domácí útočník Vít Hýl. Mírná převaha hostů ve zbytku prvního poločasu už branku nepřinesla. Mohli udeřit domácí, kteří trefili tyč.

Demolice druhého poločasu

Druhý poločas začali hosté aktivně. Domácí ale dobře bránili výpady až do 60. minuty, kdy sám ve vápně zakončoval Drahoš a vrátil Miřeticím vedení. V 70. minutě po standardní situaci fauloval hostující brankář hráče domácích. Ti tak měli velkou šanci srovnat utkání. Chycenou penaltou napravil své zaváhání brankář Švadlenka. Hned poté udeřili hosté. Třetí gol Miřetic vstřelil střídající Sokol. Po pěkné akci Ondřeje Polívky z pravé strany se na zadní tyči trefil přesně k tyči. Poslední branku v zápasu vstřelil Beran a pečetil tak vítězství Miřetic.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Michal Elich - Obránce: Do zápasu jsme šli v roli outsidera. Hra byla poměrně vyrovnaná. Hosté šli ve 25. minutě do vedení, ale podařilo se nám rychle vyrovnat. Po změně stran se Miřetice ujaly vedení a Bořil mohl skóre srovnat díky penaltovému kopu. Bohužel pro nás ho gólman vytáhl na břevno a tím pohřbil naděje na dobrý výsledek. Následně Miretice přidaly ještě dva góly a zaslouženě si vezou tři body domu.

TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Těžký zápas, zkomplikovali jsme si to sami neproměněnými šancemi. Každopádně máme další tři body a přiblížili jsme se hodně celkovému vítězství.



Sestavy


SK Tuněchody
L. Slezák [-] - J. Pískač [-] (70. M. Adámek [-] ) , M. Šilhánek [-] , K. Horák [-] (46. J. Prorok [-] ) , P. Pokorný [-] , V. Hýl [-] (80. V. Hutsuliak [-] ) , M. Burdych [-] , M. Černý [-] (46. P. Vaško [-] ) , D. Radouš [-] (77. M. Elich [-] ) , J. Bořil [-] , D. Slezák [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Zdražil [-] (63. F. Sokol [-] ) , O. Polívka [-] , L. Doležal [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] , L. Zdražil [-] (63. J. Rybenský [-] ) , J. Polívka [-] (80. R. Kašpar [-] ) , M. Kopecký [-] , L. Vodrážka [-] (87. D. Bureš [-] )

ŽK: 27. M. Kopecký , 85. J. Rybenský .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Vávra Petr - KADEŘÁVEK Josef, HANČ Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra hostů

Miřetice už nejspíš neprohrajou a v tomto případě taktéž ne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů