ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - chceme na bednu a jdeme si pro to!, říká hráč 22. kola, David Prokop

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křižanovic, David Prokop. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi podruhé vítězem hráče kola okresního přeboru Chrudim, potěší to?
Tak určitě. Hlavně jeden můj spoluhráč je za to nesmírně rád a těší ho to.
Jak jsi vnímal zápas proti Kočí, kde jsi byl zvolen hráčem zápasu?
Těžký zápas. Náročný fyzicky. Pro oko diváka asi příjemný zápas plný šancí a soubojů. Výsledek parádní s ohledem na to, že jsme ve 20. minutě prohrávali 0:2.
Obsazujete třetí pozici. Co si o tom myslíš? Čím to je, že jste se tolik zvedli?
Za mě hodně překvapivá věc. Rozhodně mě nenapadlo, že se tam po některých výsledcích (namátkou zápas v Bítovanech) můžeme dostat a ono ejhle jsme tam. Tu druhou otázku si pokládám taky. Možná zlepšenou formou některých hráčů, možná zkušenostmi (přece jen, některým už je přes 30), možná větší spotřebou piva. To ví asi jen pán bůh. A možná kouč.
Jelikož jsi hrál za Načešice, hrají vyšší ligu, neláká tě přestoupit právě k nim a zahrát si o ligu výš?
Abych řekl pravdu, tak ano. Hlavně proto, že tam znám hodně kluků a vždycky tam byla super parta. Což je za mě jedna z nejdůležitějších věcí, proč hrát v tom či onom týmu. A vlastně je to i hlavní věc, která mě drží v Křižanovicích.
Pověz nám něco o tvém životě. Kde pracuješ, jak probíhá celkově tvůj život atd.?
Pracuji v jedné menší stavební firmě v kanclíku. Co se týče života, probíhá stejně jako u většiny ostatních kluků. Takže nic spešl.
Jak si myslíš, že dopadne finále ligy mistrů? Jsi dalším zastáncem Realu Madrid?
Právě naopak. Rozhodně fandím Dortmundu a doufám, že to zvládne a tu trofej urve. Hlavně pro Marca Reuse. Přeju mu to natolik, že možná vůbec poprvé zajdu do kostela.
Myslíš, že máte šanci předběhnout ještě Kočí a skončit na druhém místě?
Tak ve hře je 12 bodů a nás dělí od Kočí bodů pět, takže z pohledu matematiky to možné je. Rozhodně to je zajímavá výzva do posledních zápasů sezóny. Ovšem zespodu si brousí zubiska Chrast a Kameničky, které na nás ztrácí také 5 bodů. Noo, bude to ještě zajímavý špílek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.