Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:15

28.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav vyplenila Sokolov, i když den předtím slavila


Branky


18

Cenný skalp získali v sobotu fotbalisté Soběslavi, kteří v sobotu porazili Sokolov vysoko 4:0. Jihočechy nezastavila ani páteční svatba, při níž se ženil Aleš Kutner. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu drželi domácí míč na svých kopačkách a hosté se jen těžko dostávali na útočnou polovinu. I tak ale musel první zákrok tahat ze svého repretoáru sokolovský brnakář Vojtěch Štrunc. I přes převahu domácího celku ale první půle další zajímavé momenty nenabídla, skončila tak 0:0.

 

Vyrovnaný duel pokračoval i po změně stran. Soběslavi se ale náhle podařila dovést do zdárného konce nečekaná akce. Dominik Dumbrovský dostal výbornou přihrávku mezi obránce a následně prostřelil gólmana Štrunce. Domácí museli následně trochu otevřít svoji obranu, za což brzy pykali, když se prosadil hostující střelec Vaněk. Zpátky do zápasu mohl dostat domácí tým Kubinec, jehož pokus však skončil na břevně. Následně se ale už prosazovali jen hosté ze Soběslavi. Na 3:0 zvyšoval Jan Vítovec. Poslední slovo měl pak soběslavský Marek Coufal. Souboj dvou týmů o medailové pozice tak vyzněl nakonec jednozančně pro jihočeský celek. 



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Richard Florián: Chtěli jsme původně přeložit utkání, protože většina hráčů byla den předtím na svatbě našeho hráče. Sokolov to ale zamítl, a tak jsme museli odehrát zápas v dalekém Sokolově v dopoledním termínu. Věděli jsme, kde mají domácí svoji sílu. Dobře jsme si dokázali poradit s jejich útočnou hrou. Měli sice převahu, ale ta byla taková platonická. Nám se navíc dařilo vyrážet do rychlých brejků do otevřenější obrany soupeře. Ve druhé půli se nám povedlo právě do více prostupné obrany soupeře, byli jsme navíc velmi produktivní.



Sestavy


FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - M. Hradecký [-] (68. J. Schulz [-] ) , L. Komberec [-] , D. Kubinec [-] , T. Zázrivec [-] (68. T. Mikleš [-] ) , J. Anděl [-] (80. M. Dubnický [-] ) , K. Rmoutil [-] (46. A. Čížek [-] ) , D. Krlička [-] , M. Štůla [-] (80. R. Stehlík [-] ) , M. Kabantsov [-] , T. Holík [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , M. Račák [-] - O. Boucník [-] (46. P. Bouchal [-] ) , V. Hoffmann [-] , D. Pravda [-] (72. M. Coufal [-] ) , D. Dumbrovský [-] (72. J. Vítovec [-] ) , F. Vaněk [-] (87. T. Hájek [-] ) - L. Macák [-] (72. J. Pavlík [-] )

ŽK: 88. V. Zeman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schveinert Radek - HAVRÁNEK Martin, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Jakub Lukavský
Tip experta: výhra hostů

Soběslav má v poslední době velkou formu a to potvrdí i na hřišti Sokolova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů