Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav využila vyloučení a otočila zápas s Komárovem.


18

Sedmibrankovou přestřelku nakonec nabídl souboj mezi Soběslaví a Komárovem. Hosty z Komárova ale srazilo vyloučení Michala Nového, po němž dohrávali celou druhou půli v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav od začátku zápasu potvrzovala, že v domácím prostředí je silným týmem. Nad Komárovem měla herně navrch, což přetavila i v první branku v utkání, když se po dobré akci prosadil Dominik Dumbrovský. Následně měli domácí i  další šance, ale v koncovce se jim nedařilo. Po půl hodině hry se probudili i hosté, kteří využili chybné postavení soupeře. Z ojedinělé akce se prosadil Lehedza. Po podobné akci navíc skóroval Jakub Lukavský a rázem bylo skóre zcela opačné. Opařený domácí tým následně při další šanci zachránil i gólman Červenec. 

 

Poté ale přišel klíčový moment zápasu, kdy Michal Nový fauloval unikajícího Dumbrovského, za což dostal ihned červenou kartu. Po změně stran se tak naplno projevila hráčská převaha domácích. Po patnácti minutách bušení do soupeřových hradeb se domácí dočkali, když se pěknou střelou prosadil zkušený Bouchal. Tlak Soběslavi postupně gradoval a domácím se postupně dařilo i více v koncovce. Dvacet minut před koncem sehráli domácí pěknou akci, když se po centru dostal do zakončení Ondřej Boucník, jehož brankář Lorenz nejdříve vychytal, proti dorážce byl ale už bezmocný. 

 

Komárov následně už neměl žádné síly na zvrat zápasu a ještě dvakrát kapituloval, když se trefili domácí Macák s Hoffmannem



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Richard Florian: Začali jsme dobře a vstřelili jsme branku. Bohužel pak soupeř využil dvě naše zaváhání a skóre otočil. Výrazně nám pak pomohla červená karta, po níž hosté už jen bránili vedení. Nám se povedlo z tlaku vyrovnat a po třetí brance už bylo rozhodnuto.

FK Komárov
Michal Nový: Přestože jsme prohrávali, jsme zápas dokázali skvěle otočit. Bohužel pro nás přišla před poločasem červená karta. Vedení 2:1 jsme uhlídali do 60 minuty, kdy Soběslav vyrovnala. V oslabení už to pro nás bylo hodně těžké a závěrem nás soupeř přehrál a přidal další góly.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - M. Račák [-] , V. Zeman [-] - O. Boucník [-] , D. Dumbrovský [-] (86. D. Pravda [-] ) , P. Bouchal [-] (81. V. Hoffmann [-] ) , J. Pavlík [-] (86. M. Coufal [-] ) , T. Kubart [-] - F. Vaněk [-] , T. Hájek [-] (75. L. Macák [-] ) - J. Boháč [-]

FK Komárov
P. Lorenz [-] - V. Lehedza [-] (82. A. Suchý [-] ) , J. Lukavský [-] , O. Soukup [-] , J. Šmíd [-] (88. M. Nedvěd [-] ) , V. Nedavaška [-] , M. Nedvěd [-] , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , P. Ženíšek [-] , M. Nový [-]

ŽK: 77. L. Macák . ČK: 39. M. Nový .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lafek David - HES Filip, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ze Soběslavi se body nevozí. Jistější by tady byla neprohra domácích, ale vzhledem k tomu, že Komárov má v posledních zápasech na střídačce 1-2 dospělé hráče a zbytek tvoří dorostenci, tak si nemyslím, že by v Soběslavi bodoval naplno. Remíze bych se nedivil, ale něco mi říká, že body zůstanou na jihu Čech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase věřím více domácímu týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Soběslav je doma silná a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů