Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřítečský čtyřminutový knockout


Branky


6

Čtyřminutový blackout Mateřova mezi 64. - 67.minutou přišel hosty velmi draho. Do té doby nerozhodný stav 1:1 zlomily tři slepené góly domácích a nováček soutěže si tak na úvod připsal velmi důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Kaválkův rychlý gól domácí bleskově odpověděli

Utkání nekompletních týmů, které v parném počasí přilákalo do hlediště 65 diváků, začalo lépe pro hosty. Ti se ujali vedení již ve 4.minutě, kdy rychlý brejk zakončil přesně Kaválek - 0:1.

Domácí naštěstí brzy odpověděli. V 7.minutě po pěkné nahrávce Kušníra uklidil míč do prázdné brány Štěrba - 1:1.

Další průběh zápasu byl atraktivní hlavně pro diváky, bohužel kvalita hry byla spíše průměrná. Více šancí měli Mateřovští, ale aktivní Fenyk, který nastoupil s kapitánskou páskou, nastřelil pouze konstrukci brány.

Na druhé straně několik projektilů Kušníra nenašlo svůj cíl za zády gólmana Svichkara, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Čtyřminutový blackout Mateřova

Do druhého poločasu poslal domácí trenér čerstvého Bureše s Polzerem s jasným cílem rozhýbat hru. Střídal i Mateřov, bohužel vynuceně, když ze hry pro zranění musel stoper Škopek. Přesto to byli zkušenější hosté, kteří se dostali do velkého tlaku a jejich vedoucí gól visel ve vzduchu.

Zejména neproměněná tutovka Fenyka v 55.minutě asi hosty velmi mrzí. Nedáš, dostaneš. Tato otřepaná pravda opět zaúřadovala v 64.minutě, kdy se po rychlé kombinační akci trefil přesně Pejcha - 2:1.

Bylo však ještě hůře. Čtyřminutový blackout Mateřova přinesl ještě další dvě branky domácích, autorství zapsali Polzer a Kušnír - 4:1.

Ani za velice nepříznivého stavu se hosté nevzdávali, jejich hlavní bolestí ovšem v sobotu zůstavalo neproměňování ani těch nejvyloženějších šancí. Dříteč byla v této kategorii o poznání lepší. Kušnír nejprve v závěrečné desetiminutovce dvakrát orazítkoval tyč, načež Bednář v 89.minutě upravil hlavou na konečných 5:1.

Krutá lekce z produktivity byla pro hosty ještě trpčí, neboť si vazy v kotníku pochroumal jejich důležitý tvůrce hry Nägele.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov
Tomáš Fenyk, útočník: "Podle kvality utkání mám pocit, že my a Dříteč budeme hlavními kandidáty sestupu."



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - P. Skřivánek [-] , R. Vrážel [-] , M. Pleskot [-] (46. D. Bureš [-] ) , M. Bednář [-] , D. Horáček [-] - M. Štěrba [-] (66. F. Pečinka [-] ) , J. Pejcha [-] - J. Pallas [-] (46. F. Polzer [-] ) , P. Klamta [-] (51. D. Červinka [-] ) , Š. Kušnír [-] -

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - T. Fenyk [-] , R. Tomiška [-] , Z. Antonijevič [-] , P. Nägele [-] (66. A. Nedělka [-] ) , Z. Komárek [-] , P. Kaválek [-] , V. Janeček [-] , M. Kučera [-] , O. Škopek [-] (46. O. Sejbal [-] ) , K. Veselák [-]

ŽK: 69. D. Bureš , 71. F. Polzer - 54. M. Kučera , 81. T. Fenyk , 83. Z. Komárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Rambousek Josef - PEMČÁK Róbert, BALOG Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích