4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov pokutový kop neproměnil, Litice ano. Získané vedení už pak domácí jen navyšovaly


Branky


19. A. Radvanovský (p.) , 44. O. Boháček , 48. P. Vacek , 69. T. Voves
14

Dva pokutové kopy během minuty určili ráz utkání. Zatímco hosté ji neproměnili, domácí naopak nezaváhali a dostali se do vedení, které už nepustili. Po červené kartě hostů už byl výsledek jen otázkou skóre. Litice tak svému soupeři v tabulce odskočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání o záchranářské body bylo na programu v Liticích. Blíže k nim mohli mít hostující hráči, ale nabídnutou velkou šanci v podobě pokutového kopu neproměnili. Trest na sebe nenechal dlouho čekat. O minutu později se stejná situace po protiútoku opakovala na druhé straně. Domácí Radvanovský už se nemýlil a poslal domácí do vedení. Smíchov měl i přesto v dalším průběhu o trochu více ze hry. Branku ale vstřelili opět domácí, když gól do šatny vstřelil po přesné dlouhé přihrávce ve 44. minutě Boháček.

 

Domácí začali druhý poločas tak, jak skončili ten první. Ze standardní situace se trefil ve 48. minutě Vacek a utnul myšlenky hostů na potencionální obrat. Hosté frustrovaní ze špatně vyvíjejícího se zápasu obdrželi ještě navrch čevernou kartu v 56. minutě, kterou viděl Hranáč. V té chvíli to byla voda na mlýn pro domácí, kteří následně svou akci zakončili v 69. minutě do prázdné branky Vovsem. Hosté v závěrečných minutách už působili odevzdaným dojmen a od dalších inkasovaných branek je zachránil brankář Pretl nebo špatná domácí koncovka.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Zápas začali lépe hosté a po faulu měli možnost penalty, tu ale neproměnili a my hned z protiútoku kopali penaltu a šli do vedení. Poté se do šatny prosadil po dlouhém pasu Vacka, Boháček. Druhý poločas jsme začali skvěle a po standardní situaci zvýšil Vacek na 3:0 a po vyloučení jsme hosty dorazili gólem do prázdné, kdy se prosadil Voves. Pak jsme ještě řadu šancí neproměnili, ale zasloužené vítězství na těžkém měkkém terénu.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: První poločas jsme my hráli a Litice dávaly góly. My penaltu neproměnili, Litice o minutu později ano. Ve druhý půli místo vykřesání naděje na obrat přišla rychlá sprcha, pak zbytečná červená kvůli frustraci a pak už to od nás byla absolutní rezignace a čekání na konec. Takhle body sbírat nebudeme. Pozitivní je, že konec tragického podzimu je za rohem a že nám ostatní týmy ze spodku tabulky zatím nijak zásadně neutekly.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - O. Boháček [-] (46. T. Voves [-] ) , F. Vajskebr [-] , P. Vacek [-] , O. Kollros [-] (76. J. Beneš [-] ) , L. Kindl [-] (83. V. Liška [-] ) , A. Radvanovský [-] , J. Kanta [-] (61. J. Elczner [-] ) , M. Forman [-] (61. J. Horn [-] ) , J. Krejčí [-] , A. Hanzlíček [-]

SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - J. Louda [-] , M. Řehoř [-] , D. Tobrman [-] (70. M. Lukes [-] ) , J. Dlabač [-] , M. Bačkovský [-] (46. B. Mičan [-] ) , D. Hranáč [-] , K. Fajfrlík [-] (70. M. Balvín [-] ) , V. Duspiva [-] , S. Šťastný [-] , J. Vurm [-]

ŽK: 75. J. Horn - 10. D. Hranáč , 47. S. Šťastný , 62. J. Dlabač . ČK: 56. D. Hranáč .
Hráči zápasu: M. Horn .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - SVOBODA Lukáš, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Další souboj sousedů v tabulce, tentokrát ze spodních pater. Myslím si, že je to zde otevřené, ale Litice využijí domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: remíza