4:1
(0:1)
15. L. Stach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký druhý poločas. Domácí po rychlých brankách otočili skóre, hosté v něm jen sbírali červené karty


Branky


48. P. Vyleta , 56. F. Šváb , 62. T. Křen , 65. T. Křen - 15. L. Stach
13

Union na začátku zápasu navázal na povedený druhý poločas s Rapidem a zásluhou dobrého prvního poločasu ve Vochově vedl. Na druhý poločas by ale hosté nejraději zapomněli. Čtyři inkasované branky, dvě červené karty a po dvaceti minutách bylo po zápase. Vochov tak dal nakonec zapomenout na nepovedený minulý víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli v prvním poločase nechat zapomenout na minulou vysokou a zcela zaslouženou porážku. Byl to ale hostující Union, který navázal na druhý vcelku povedený poločas proti Rapidu a na hřišti v úvodu zápasu jasně dominoval. První brance zápasu, která také zanedlouho přišla, šli tak hostů daleko výrazněji naproti. A nebyl to nikdo jiný než kanonýr Stach, kdo hosty poslal do rychlého vedení v 15. minutě utkání. Inkasovaná branka a některé další šance hostů, které neměli ke gólovému zakončení daleko, probrala i domácí. Hra se pak v druhé polovině prvního dějství přeci jen vyrovnala.

Domácí se postupem času zlepšovali a chvíli po přestávce svou ztrátu smazali hned z první větší šance zásluhou přesně střílejícho Vylety. Hosté příliš nezachytili vstup do druhého poločasu a kromě gólu šli i do početního oslabení. V 54. minutě viděl druhou žlutou kartu za oplácení Karban. Domácí přesilovku využili bleskurychle. V 56. minutě hosté propadli v obraně a ze vzniklé brejkové situace trestal Šváb. Hrubě nepovedený začátek druhého poločasu s hosty zamával. Když pak po dalších šesti minutách zakončil přesně Křen a hosté lovili ze své sítě míč potřetí, bylo prakticky po zápase. Vochov pak využil jěště jednu možnost v 65. minutě, když se přesně mířil znovu Křen. Poločas hrůzy pak pro hosty dokonal druhou červenou po dvou žlutých kartách v 73. minutě Hořánek. Zbylých sedmnáct  minut už se na těžkém terénu jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: V prvních 20 minutách jsme zůstali spíš v kabinách, než abychom byli přítomni na hřišti. Potom se hra postupně srovnala a ke konci prvního poločasu jsme soupeře mírně tlačili. Vzhledem ke stavu hřiště ovšem zápas spíše připomínal válku, než technický fotbal. Po změně stran se nám podařilo vstřelit branku, která rozhodla o výsledku utkání. Soupeř se pak nechal 2x zbytečně vyloučit.

TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý, trenér: Vstoupili jsme do zápasu dobře, Vochov jsme do ničeho nepouštěli a ve 30. minutě jsme měli vést 3:0. Domácí hrozili ze standardek, ale žádnou šanci si první poločas nevytvořili. Naopak my mohli přidat další gól. Druhý poločas byl opak prvního. První šance domácích a hned gól na 1:1. Pak byl za oplácení vyloučen po druhé žluté Karban a následně domácí z brejku otočili skóre. Přestali jsme úplně hrát a když domácí dali z další šance třetí gól, bylo po zápase. My jsme si už žádnou šanci nevytvořili, navíc byl po druhé žluté vyloučen i Hořánek. Posledních 20 minut se už jen dohrávalo. Domácí vyhráli za druhý poločas zaslouženě.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - L. Honzátko [-] , P. Vyleta [-] (78. J. Jelínek [-] ) , T. Křen [-] (78. F. Bluďovský [-] ) , M. Škoda [-] , I. Lazarevič [-] (46. M. Diviš [-] ) , V. Vilímek [-] (46. D. Frank [-] ) , R. Mašek [-] , M. Brousil [-] , J. Novák [-] , F. Šváb [-] (70. F. Rotariu [-] )

TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - T. Karban [-] , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , M. Hořánek [-] , L. Holka [-] (58. J. Douša [-] ) , M. Bedenko [-] (58. J. Čermák [-] ) , P. Kalaš [-] (65. O. Cajthaml [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] (65. D. Kryvorot [-] ) , R. Červeňák [-] (65. Z. Chmelík [-] )

ŽK: 89. R. Mašek - 21. R. Červeňák , 33. T. Karban , 41. M. Hořánek , 44. D. Kalaš . ČK: 54. T. Karban , 73. M. Hořánek .
Hráči zápasu: T. Křen .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAREŠ Martin - ŠPELINA Jan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Union v posledních kolech nepodává špatné výkony, ale favorizuji Vochov.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:57

Tip: výhra domácích