Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 15:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

“Soupeři naštěstí vycházely šance jako mně tikety,” říká Václav Kotěšovec, jehož Černice si poměrně hladce poradily s Košutkou


Branky


17

Černice v posledních zápasech zdobí defenziva. Na tu se chtěly spoléhat i v souboji s Košutkou, který musel být kvůli nezpůsobilému terénu v Černicích odehrán na umělé trávě Senca. Ta více svědčila právě Černicím, které se tímto vítězstvím posunuly na páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice psané jako domácí tým musely najít azyl kvůli nepříznivému stavu svého hřiště na umělé trávě Senca. Právě tam chtěli potvrdit dobrou defenzivu, když v posledních čtyřech zápasech inkasovali jen dvakrát. Kvalitní defenzivní hra dělala hostům z Košutky problémy. Jejich série tří porážek v řadě se začala přibližovat spíše hodnotě čtyři. Černice totiž svého soupeře potrestali z protiútoku hned v 10. minutě zásluhou Ondřeje Hlaváče. Zaskočení hosté se ani nestihli vzpamatovat z úvodní branky a už ztráceli branky dvě. Ve 12. minutě zasadil druhý úder stoper Marušinec. Úvod jaký si snad ani domácí nepředstavovaly, zakončil ve 22. minutě třetím gólem Oncea. A i když se i Košutka do šancí dostávala, díky mizerné produktivitě svou třígoólovou ztrátu před odchodem do kabin nesnížila.

Černice ve druhém poločase těžily z povedeného úvodního dějství. Soustředily se především na defenzivu, která jim podobně jako v minulých zápasech vycházela na výbornou a když už se hosté k ohrožení domácí branky, buď prostor mezi třemi tyčemi minuli nebo zásahl brankář Gottwald. Domácí mezitím čekali na další své šance z rychlých kontrů. Jeden takový, který skončil v síti, obstaral až v úplném závěru v 86. minutě Martin Hlaváč. Ten touto branku udělal tečku za vcelku pohodlným vítězstvím Černic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Kotěšovec, hráč: Černický fotbalový svátek se musel z důvodu nepříznivého stavu našeho hřiště odehrát na umělce Senca. To našemu mančaftu ale vůbec nevadilo a s Košutkou jsme si zkušeně poradili. Bravurně využívané brejky a hlavně famózní defenzíva nám zajistila náskok 3:0 v prvních 22.minutách a tím i klidný průběh zbytku utkání. Soupeř si šance vytvářel, ty jim ale bohužel vycházeli stejně tak, jak moje tikety na tipsportu a z utkání odcházeli bez vstřelené branky. My jsme v závěru dokázali ještě jednu přidat a tím i pokřtít naše vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - V. Kotěšovec [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , V. Motlík [-] , M. Šmídl [-] , M. Seman [-] , O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] (60. M. Hlaváč [-] ) , O. Hlaváč [-] , V. Vránek [-] , P. Mastný [-] (46. M. Müller [-] ) , A. Luzhetskyi [-] (68. V. Majerník [-] )

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - F. Bloch [-] , L. Kovařík [-] , T. Ježek [-] , F. Koubek [-] (80. V. Švantner [-] ) , T. Pečenka [-] , V. Sirotek [-] (65. M. Trnka [-] ) , J. Chaloupka [-] , P. Sobotka [-] (46. T. Ivankiv [-] ) , J. Lhoták [-] , P. Macht [-]

ŽK: 26. D. Oncea , 66. A. Luzhetskyi - 68. T. Ježek .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - RYBINSKI Lukáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 21:43

Tip experta: výhra hostů

Pokud B týmu pomůžou někteří hráči A týmu, favoritem jsou hosté.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 18:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 11:41
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích