4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovanu se daří, nestačila na něj ani Košutka


Branky


14

Vzhledem k vyrovnanému středu tabulky bylo jasné, že kdo zápas zvládne, tabulkou se posune a naopak, kdo selže, se tabulkou propadne. Po dvou rozdílných poločasech byli nakonec šťastnejší domácí, kteří si upevnili pozici na pomyslných stupních vítězů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střed tabulky se vyrovnává a pro udržení pozic je třeba sbírat body. Toho si byli domácí vědomi a na omlazený kádr Košutky vlétli. Z vypracovaných možností se trefil v 16. minutě Mareška a ve 20. minutě zamířil přesně Kolečko. Hosté se i přes ne ideální vývoj snažili držet míč, ale do šancí se dostávali zřídka. I to však stačilo na kontaktní branku, kterou zaznamenal po standardní situaci ve 27. minutě Koubek.

Hosté tak stále nebyli bez šancí na bodový zisk a ve druhém poločase mu šli výrazně napřed. Jejich snaha končila na špatné koncovce, když jejich pokusy dokonce dvakrát skončily na břevně domácí branky. Možnost na odskočení ve skóre měli i domácí, ale neproměnili. Prostor byl tak pro Košutku nadále otevřen. Ani další šance po nastřelených břevnech však ke gólu nevedli, a tak v závěru domácí vtrhli dvakrát do otevřené obrany a bylo hotovo. V nastavení se dvakrát prosadil Nosek. Poprvé v 92. minutě, podruhé v 93. minutě.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Stav 4:1 by spíš slušel poločasu než konci zápasu. První poločas jsme měli x šancí, ale dokázali jsme dát jen dva góly. Soupeř naopak udeřil z ojedinělého přímáku. Ve druhém poločase jsme měli štěstí a Košutka trefila 2x břevno. My jsme měli 1-2 šance utkání definitivně zlomit na naši stranu, ale nechali jsme si to až na závěr, kdy soupeř hrál už vabank.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: V posledních utkáních se potýkáme s velkou absencí hráčů základní sestavy. Utkání na Slovanu nebylo výjimkou. Nejen, že jsme museli povolat věkově mladší hráče z našeho dorostu A, ale nyní jsme využili i možností sáhnout do kádru našeho béčkového dorostu. Utkání samotné pro nás bylo tak trochu smolné. V prvním poločase se střídaly okamžiky, kdy více ze hry měl soupeř s momenty, kdy jsme více kontrolovali míč my. Poločasový výsledek 2:1 pro domácí bych vyhodnotil dle průběhu jako spravedlivý. Ve druhém poločase si však dovolím tvrdit, že jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si řadu šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Dva obdržené góly v posledních minutách byly již jen výsledkem naší snahy o zvrácení nepříznivého skóre a otevřením hry s cílem vrhnout vše do útoku. Utkání, byť tomu konečný výsledek nenasvědčuje, by dle mého názoru slušela více remíza. Pozitivem pro nás je dobrý výkon nových mladých hráčů, zejména pak při svém debutu v mužích předvedl výborný výkon Tomáš Ježek, kterého jsme společně s Kubou Chaloupkou určili za náš tým jako nejlepší hráče utkání.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - J. Zýka [-] (46. R. Shevchuk [-] ) , M. Vričan [-] , M. Nosek [-] , M. Kolečko [-] , L. Mareška [-] (32. P. Bouřil [-] ) , T. Červeňák [-] (63. A. Žák [-] ) , J. Tomášek [-] (68. F. Štich [-] ) , L. Boula [-] , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-] (46. M. Vojta [-] )

TJ Košutka Plzeň B
M. Rauner [-] - L. Kovařík [-] (93. J. Svoboda [-] ) , M. Trnka [-] (79. V. Švantner [-] ) , T. Ježek [-] , P. Kerndl [-] , F. Koubek [-] (93. D. Hanzlík [-] ) , F. Bloch [-] , J. Chaloupka [-] , T. Ivankiv [-] (46. V. Sirotek [-] ) , J. Pečenka [-] , M. Langmajer [-]

ŽK: 26. K. Hranáč , 90. M. Vojta - 36. T. Ježek , 90. L. Kovařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nešpor Petr - RYBINSKI Lukáš, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 14:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 11:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:03

Tip: výhra domácích