8:2
(0:0)
60. M. Čupalka
80. J. Holík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimu jednoznačně pro Lhotu, druhý poločas nabídl deset branek


Branky


48. M. Paul , 57. M. Čupalka (vl.) , 65. M. Paul , 69. J. Langer , 72. M. Šindelka , 76. M. Paul , 78. M. Paul , 87. J. Langer - 60. M. Čupalka , 80. J. Holík (p.)
14

Ve Lhotě se odehrálo utkání o první místo, které přijel bránit vedoucí Rapid. Kdo se dostavil až na druhou půli nemusel vůbec litovat. Viděl v něm totiž všech, neuvěřitelných deset branek. A jelikož osm z nich padlo do branky Rapidu, mohla si Lhota užít příjemný večer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva nejlepší týmy podzimu se spolu potkaly v rámci šlágru kola ve Lhotě. A důležitost utkání byla v prvním poločase znát. Domácím zavařil hned v 9. minutě Bečaver, který za strčení do protihráče inkasoval červenou kartu. Jinak ale první poločas přítomné diváky nějak moc nenadchl.

Vzhledem k výsledku se to může zdát zvláštní, ale kdo přišel až na druhý poločas, o žádný gól nepřišel. Ještě před gólovými hody se síly na hřišti vyrovnaly, když druhou žlutou kartu obdržel hostující Klimeš. Z následné standardky se domácí dostali ve 48. minutě do vedení zásluhou Marka Paula. Druhý gól přidali domácí po centru, který si do vlastní sítě srazil do vlastní branky Čupalka. Čupalka se o tři minuty později trefil i do druhé branky a vykřesal pro hosty naději. Šanci na snahu o vyrovnání ale hostům vzala pasáž od 65. do 78. minuty. V pohodě hrající Lhota v něm Rapidu dala pět branek. Nejprve zvyšoval na rozdíl dvou branek Marek Paul, po kterém rozhodl Langer. V brance hostů pak ještě skončily pokusy Šindelky a dvakrát Marka Paula. Atraktivní druhý poločas uzavřeli v 80. minutě z penalty hostující Holík a v 87. minutě domácí Langer



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: První poločas vyrovnané utkání plné osobních soubojů s menším množstvím šancí, možná si obě mužstva byla vědoma důležitosti utkání. V druhé půli po vyrovnání sil na hřišti jsme byli výrazně lepším týmem a začali si vytvářet velké šance, které jsme i proměňovali. Zápas byl pro diváky velice atraktivní, protože celkem za 30min padlo 10 gólů, což se jen tak nevidí. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem účastníkům zápasu i zdravotníkovi Círovi za výkon a přístup, protože právě pro tyhle zápasy ten fotbal hrajeme, a o to lepší výkon jsme pak mohli předvést i v hospodě při zapíjení narození malého Jonáše.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Dva poslední zápasy, 16 inkasovaných branek, teď předvádíme velkou bídu. Ale první půle katastrofě nenasvědčovala. Domácí měli územní převahu, jednu nebezpečnou šanci zlikvidoval Jirka Matějka. My se pak herně ale zvedali, do karet nám hrálo i vyloučení domácího hráče a tak jsme byli v kabině správně naladěni na druhou půli. Vyloučení i na naší straně a dva rychlé góly domácích nás ale srazily do kolen. Nějak pak nebyly fyzické ani morální síly s tím něco udělat a domácí celkem snadno zakončovali téměř každou akci brankou. Pomohli si i standardkama, ze kterých dali asi 3 góly. Gratulace domácím, k zápasu není, co jiného dodat. Výjimkou je vedení zápasu od rozhodčího, se spoustou chyb na obě strany, které jsem horší hodně dlouho neviděl.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - L. Novák [-] , J. Langer [-] , M. Kotrch [-] , Z. Paul [-] (71. J. Mikeska [-] ) , D. Fikerle [-] (79. T. Diviš [-] ) , J. Eliášek [-] (46. J. Adlt [-] ) , J. Brož [-] (46. M. Šindelka [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Paul [-] , M. Bečaver [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Brůček [-] , J. Holík [-] , T. Hamáček [-] (68. J. Hlaváč [-] ) , M. Lepič [-] (63. A. Moule [-] ) , M. Peroutka [-] , M. Čupalka [-] , M. Klimeš [-] , J. Harmady [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-] (77. V. Sidoran [-] )

ŽK: 56. J. Adlt , 63. J. Langer - 34. M. Klimeš . ČK: 9. M. Bečaver - 48. M. Klimeš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DUŠEK Tomáš - KARÁSEK Adam, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:39
Daniel Kořenek

Expert: Libor Novák
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se na zápas dobře připravíme a ve šlágru kola vyhrajeme, abychom si udělali hezký večer.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 20:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:57

Tip: výhra domácích