Cejtil jsem se v tom super, akorát to nevypadalo nejlíp, říká ke svému předchozímu sestřihu Lukáš Kramer

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Lukáš Kramer z Ledců. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tobě i týmu se dohrávka se Smíchovem povedla. Myslel jsi na hattrick a z hlediska týmu i na případný dvouciferný výsledek?
Určitě jsem přemýšlel nad hattrickem, ale nechtělo se mi platit další pokuty Hoffimu.
Celkově jste sezonu zakončili na druhém místě a následně se na Ledce nakonec usmálo štěstí i s postupem. Jste s výsledkem sezony spokojeni a věříš, že se Ledce v B třídě neztratí?
Sezóna se nám velmi vydařila. Ledce mají super vedení, kabinu i fanoušky a v B třídě se určitě neztratí.
Momentálně nastupuješ v mužstvu se svým starším sourozencem. Předpokládám, že to byla jedna z hlavních příčin, proč ses do Ledců přesunul. Jak se vlastně přesun sem upekl?
Ano byl to jeden z hlavních faktorů. Brácha byl vždycky něco jako můj vzor, takže jsem si to s nim chtěl šťouchnout i na trávníku. Navíc v Ledcích jsem vyrůstal, takže i to k tomu přispělo.
Jako malý sis prý jezdil do Ledec kopat na hřiště. Později jsi byl s několika současnými spoluhráči na turnaji. Když vidíš fotografii (viz galerie), vybavíš si to?
Jo jezdil jsem na každý zápas sledovat bráchu a po zápase jsem si chodíval kopat s Lukym Matějkou, který mě tam vlastně naučil pořádně střílet na bránu. Fotku si vybavuju, už to bude 10 let.
Ve tvém fotbalovém životopise najdeme dorostenecké týmy Viktorky Plzeň a Petřína a v dospělém fotbale Rokycan, Vejprnic nebo Horní Břízy. Co stojí za vystřídáním poměrně velkého množství týmů?
Za většinou přestupů stojí asi zranění. Často se setkávám s komplikacemi na delší dobu.
Slyšel jsem o tobě, že jsi hodný člověk, co pomalu neřekne sprosté slovo. Je to pravda a jestli ano, není trochu paradox - červená karta a čtyřzápasový trest z utkání na Letné?
Je to asi pravda, ale bohužel na Letné to byl vyhecovaný zápas a po faulu na mě jsem diskutoval s rozhodčím a ten se rozhodl pro červenou kartu. Ale nemyslím si, že to bylo nutné.
Mají tví kamarádi pravdu, že máš levou nohu jen na opírání nebo si na ní musí podle tebe soupeři taky dávat pozor?
No dřív tomu taky bylo. Moje levačka nebyla moc slavná, ale postupem času v dospělým fotbale jsem ji musel více zapojovat, jelikož jsem často nastupoval na levém křídle.
Rád jezdíš na lyžích, s kterými se pojí i jedna zpětně vtipná historka z Alp. V momentě, když jste s kamarády ztratili klíče od auta, vám ale asi do smíchu nebylo. Jak jste to tenkrát s náhradními klíči vyřešili?
Ztratili se klíče a když jsme je šli s kamarádem hledat, tak jsme se pro změnu ztratili my v lese na opačné straně hory. Naštěstí se vše vyřešilo a kamarád přijel z Čech s náhradními (směje se).
V minulosti jsi byl ostříhán hodně nakrátko. Byl to důsledek nějaké sázky nebo to bylo tvé rozhodnutí? Šel bys do něčeho podobného případně znovu?
Bylo to moje rozhodnutí. Cejtil jsem se v tom super, akorát to nevypadalo nejlíp, ale nebránil bych se tomu znovu.
Co ty a tenis? Máš dlouhodobě zálusk na někoho, koho bys chtěl vyzvat a následně porazit?
Jo tenis mám moc rád a už se nemohu dočkat, až smáznu Tomáše Řehoře.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.