Kluci jsou strašně fajn, mám je rád a i díky nim tady dělám rozhovor, děkuje spoluhráčům mladík Marek Horn

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Marek Horn z Litic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání s Košutkou se neslo ve znamení fotbalu nahoru dolů, jak bylo ve slunečném počasí fyzicky náročné a byli jste nakonec s bodem spokojeni?
Náročné bylo a jestli jsme spokojeni? Jak se to vezme, před zápasem bychom ho brali, ale po zápase by tři body slušely víc.
Na zápase bylo docela rušno. Po něm vás totiž čekala oslava 50. narozenin vašeho spoluhráče. Jak se oslava povedla a v kolik se v Liticích na hřišti končilo?
Oslava byla určitě dobrá, Míša si to snad taky užil. Myslím si, že jsme padesátku oslavili slušně. A v kolik? Myslím, že se tam i spalo, takže až do rána.
Právě starší spoluhráči tě podle svých slov i přes velký věkový rozdíl berou mezi sebe jako rovného. Kdybys měl ale přeci jenom vybrat někoho, ke komu z nich máš nejblíže, kdo by to byl a proč?
Kluci jsou strašně fajn, mám je rád a i díky nim tady dělám rozhovor, za což jim moc děkuji. Nejblíže mám určitě k tátovi.
Zpátky k tobě. Sezónu jsi zakončil s 12 góly, což vzhledem k věku a tomu, že si na podzim odehrál jen tři zápasy je velice slušné číslo. Cítíš na sobě oproti minulým rokům zlepšení?
Zlepšení nevím. Snažím se jít do zápasu naplno a co nejvíc pomoct týmu. 12 gólů je pěkný číslo, ale určitě bych bral víc.
Už jsem zmínil, že si vynechal prakticky celý podzim kvůli zranění. Když jsme dělali rozhovor naposledy, tvá pauza začínala, teď už je půl roku po ní. Jak těžké pro tebe bylo vynechat na půl roku prakticky jakoukoliv sportovní činnost? Čím si nastalý volný čas vyplňoval?
Těžký to je, ještě když je to tak dlouho a fakt nemůžete nic dělat a jen čekáte, až vám to doktor dovolí a když se přitom chodíte dívat na kluky, tak to trápí ještě víc, ale teď už to bude snad dobrý.
Na jaře si byl součástí krajského výběru. Jaká to byla pro tebe byla zkušenost a jak jste dopadli?
Zkušenost dobrá. Párkrát už jsem to zažil, takže nic moc nového. Bohužel jsme nepostoupili, ale užili jsme si to když budu mluvit za všechny kluky.
V týmu nastupuješ se svým stejně starým sourozencem. Kdybys měl říct základní vlastnosti, záliby nebo cokoliv jiného v čem jste stejní a naopak jiní, co by to bylo?
Tak já dávám góly a on se jim snaží zabránit. Jinak si spolu rádi chodíme kopnout, je to určitě plus ho mít v tymu.
Sezóna Litic byla bezpochyby povedenější než ta předchozí. Určitě je ale stále prostor pro zlepšení. Jak jste nakonec spokojení, shoduje se výsledek s předpoklady před jejím startem?
Určitě panuje spokojenost. Minulý rok jsme spíš řešili to, abychom se udrželi, ale teď jsme už dost kol před koncem věděli, že můžeme být v klidu, i když ty poslední zápasy nebyly výsledkově úplně nejlepší, tak to bylo vždycky o jeden gól a herně jsme špatný vůbec nebyli.
Na závěr aktuální téma. Jaký je tvůj tip na vítěze Eura a komu bys naopak vítězství přál?
Řekl bych, že Francie i Anglie mají výborný tým. Asi bych to samozřejmě přál našim, ale vidím to na jednoho z dvojice Anglie a Francie.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.