2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Csaplárova past proti Černicím nesklapla po minulém kole ani s Unionem


Branky


15

Černice slaví druhou výhru s nulou vzadu. Znovu jim k tomu pomohly branky v prvním poločase. I když i hosté měli své šance, tak kvůli jejich neproměnění odjíždějí s prázdnou a před zbývajícími zápasy podzimu budou muset zabrat, aby se ještě více nenamočili do zachránářských bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil na okraji Plzně domácím, kteří se dostali v 15. minutě do vedení. Gólové zakončení obstaral po rohovém kopu hlavou na zadní tyči volný Motlík. Druhou branku mohl přidat unikající Oncea, který se z výkopu od brankáře dostal k zakončení. Brankáře překonal, ale jeho střelu zastavila tyč. Po standardní situaci zahrozili i hosté. Davida Kalaše hlavou nestřílel a ještě vyzval Doušu, ale ten míč netrefil a jeho střela šla z dobré pozice vedle tyče. Vzápětí hosté rozehráli rychle přímý kop nakrátko a nepovedený centr Stacha skončil na břevně. Těsně před poločasem si ale hosté nepohlídali další výkop od brankáře, který přeskočil posledního hráče a Oncea přehodil brankáře. Míč pak po souboji právě domácího hráče s hostujícím brankářem do branky i přes snahu hostů dorazil.

 

Druhý poločas se hosté snažili nepříjemný stav zvrátit, ale gól i přes šanci v úvodu poločasu nedali. Naopak na druhé straně ještě mohl navýšit vedení po přihrávce Uchala Kuncl, ale Haase jeho pokus vyrazil na roh. V závěru ještě své štěstí vyzkoušel z dálky Stach, ale Gottwald jeho střela nadvakrát zkrotil. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Utkání jsme začli dobře a naši mladí hráči se dostali do vedení 2:0. Ke konci poločasu jsme dost soupeři povolili a proto jsme o půli vystřídali tři hráče. Hra se z naší strany zrychlila, ale i přes několik dobrých šancí jsme gól nepřidali.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: V prvním poločase to byl náš asi nejhorší výkon v sezóně, tam nefungovalo skoro nic a klasicky po prvním inkasovaném gólu na nás padla ještě další deka. Po přestávce to bylo něco jiného, výrazně zlepšený výkon, k tomu začali lépe hrát i domácí a dalo se na ten fotbal koukat. Bohužel gól jsme nedali, škoda, že jsme neproměnili tutovku a nesnížili hned v prvních minutách. Vzhledem k první půli je prohra asi zasloužená, ale lepší druhý poločas nás snad nakopne do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - L. Táborský [-] (46. O. Ukhal [-] ) , D. Oncea [-] , M. Šmídl [-] , K. Kuncl [-] , O. Marušinec [-] , J. Hlaváč [-] (46. J. Pipaš [-] ) , T. Engl [-] (55. V. Vránek [-] ) , V. Motlík [-] , V. Kotěšovec [-] , T. Cihla [-] (46. M. Hlaváč [-] )

TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - P. Richter [-] (46. P. Kalaš [-] ) , L. Stach [-] , I. Popovych [-] (79. M. Bedenko [-] ) , J. Pachner [-] (46. V. Dziadus [-] ) , O. Cajthaml [-] (46. T. Karban [-] ) , R. Červeňák [-] , J. Douša [-] (46. J. Čermák [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

ŽK: 9. P. Gottwald , 47. M. Šmídl - 31. J. Douša , 61. P. Kalaš .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: DUŠEK Tomáš - KRÁL Tomáš, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Hlaváč dá 5 gólů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra domácích

Nevím.. protože bydlím skoro v Černicích a kolem Unionu jezdím do práce, tak budu fandit domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích