Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice si po odhalení hráče hrajícího v trestu došly po pauze proti deseti k důležité výhře


14

Litice slavily v minulém kole první body. V úvodu to na další bodový příděl nevypadalo, hosté se ujali vedení a měli i další šance, které ale neproměnili a domácí tak krátce před pauzou trestali. A když domácí přišli na v trestu nastoupivšího Tříšku, šli hosté před druhým poločasem do deseti. Litice toho využily a slaví odraz ze sestupových vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Litiích se odehrál důležitý zápas týmů ze spodku tabulky. Do něj v úvodu lépe vstoupili hosté, kteří také vstřelili poměrně rychlou úvodní branku. V 11. minutě ho měl na svědomí, v minulém kole velice produktivní Titěra. Právě ustřední postava útoku Roudné měla i další šance, které ale dokázat nedokázal. A tak přišel od domácích trest. Ve 40. minutě se domácí radovali z branky po přispění hostujícícho obránce. Branka byla nakonec připsána Hanzlíčkovi. Utkání tak bylo před druhým poločasem naprosto otevřené.

O poločasové přestávce se ale přišlo na pomyslného černého pasažéra v dresu hostů. Pod jménem Tomáš Kratschmer totiž nastoupil Miloš Tříska, který si odpykává třízápasový trest z potyčky ze zápasu s Rapidem. Hosté tak po vyloučení daného hráče nastoupili jen v deseti hráčích. Toho domácí využili a utkání zvrátili ve svůj prospěch. V 61. minutě skóroval znovu Hanzlíček a jasnou převahu pak ještě podtrhl v 66. minutě Radvanovský. Zbývajících dvacet minut už se odehrálo bez většího vzruchu a Litice se tak po špatném startu soutěže vyhouply mimo sestupovou pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Do utkání jsme šli s tím, že by jsme chtěli potvrdit výkon z minulého týdne, což se svým způsobem podařilo a vyhráli jsme. Hosté hrozili pouze střelcem Titěrou, který musím uznat, byl velkým oříškem pro naši obranu. Kaňkou utkání je, že hosté nastoupili v poli s potrestaným Třískou, který hrál na jinou registraci, takže druhý poločas jsme hráli po konfrontaci proti deseti. Nastoupili i poprvé někteří naši dorostenci, chtěl bych je i celý zbytek za přístup pochválit, včetně gólmana Tykvarta, který nás opět podržel.

SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Pro nás utkání dvou rozdílných poločasů, kdy jsme byli v prvním poločase lepší, ale proměnili jsme střelcem Titěrou pouze jednu šanci. Na konci poločasu jsme si dali vlastní gól a to nás i kvůli nedostatku hráčů rozložilo a druhý poločas už byl v režii domácích, kteří zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tykvart [-] - A. Hanzlíček [-] (74. [-] ) , A. Radvanovský [-] (74. M. Bílek [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , L. Fořt [-] , D. Blovský [-] (61. O. Boháček [-] ) , J. Kanta [-] , M. Forman [-] (61. J. Horn [-] ) , J. Krejčí [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Diviš [-] (51. V. Madunický [-] ) , J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] (74. L. Sedláček [-] ) , Š. Míčka [-] , M. Ranš [-] , A. Dejmek [-] , T. Kratschmer [-] , V. Rada [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Brichcín [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - ŠPELINA Jan, EHM Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra hostů

Litice sice v posledním zápase konečně vyhrály, ale nevěřím, že by tím začala nějaká šňůra.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích