2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel na Unionu pro Slovan rozhodla penalta v závěru


Branky


12

Union začal po vlažném začátku sbírat body. Naopak nováčkovská euforie Slovanu se po dvou porážkách přibrzdila. Na Unionu to dlouho vypadalo, že si oba týmy body rozdělí. Nakonec ale rozhodla penalta v závěrečné desetiminutovce, po které berou tři body hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu si ani domácí přát nemohli. Už ve 2. minutě si naprosto přesný pas Popovyche našel domácí střelec Stach a poslal míč tam, kam je v jeho podání zvykem. První rychlá branka jakoby zápas zklidnila. Ani jeden z týmů si nevytvořil výraznější převahu. Tvrzení o vyrovaném fotbalu pak nakonec potvrzoval i výsledek, když v 35. minutě na 1:1 po centru ze strany, který domácí nezvládli odvrátit, srovnal Žák

 

 

Podobně rychlý gól byl k vidění i v poločase druhém. Tentokrát ho ale měli na svědomí hosté. V 50. minutě došlo ve vápně hostů ke střetu hráčů, po kterém si domácí žádali pokutový kop. Hlavní rozhodčí ale jejich volání nevyslyšel a místo toho se radovali hosté, když na konci protiútoku stál skórující Vričan. Hosté pak mohli tři body výrazně přiblížit na svou stranu, ale velkou šanci neproměnili. Sporný moment byl pak při snaze Unionu o vyrovnání k vidění i na druhé straně. V 73. minutě došlo k souboji Cajthamla s brankářem hostů. Domácí hráč vzal míč už málem z držení právě hostujícímu brankáři. Ten se následně odrazil ke Stachovi, který se trefil přesně lobem z nelehkého úhlu. Hosté rovněž reklamovali faul, ale podobně jako na druhé straně domácí vyslyšeni nebyli. Jako klíčová se pak ukázala 84. minuta. Právě v tu chvíli došlo ke střetu hráčů ve vápně Unionu. Rozhodčí už do třetice souboj ve vápně jako faul posoudil a Slovan byl tak blízkok vítězství. Zodpovědnost vzal na svá bedra Reischig a tvrdou ranou do středu branky penaltu proměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Začátek nám vyšel perfektně, hned první šance skončila gólem. Dál se hrál vyrovnaný zápas, ale závěr se nám nepovedl. Bohužel druhý poločas docela poznamenal nepřesný rozhodčí, takže hlavně závěr byl trochu nervózní. V součtu sice asi víc poškodil soupeře, ale první výraznější chyba byla proti nám - za stavu 1:1 odpustil Slovanu penaltu a hned z protiútoku jsme inkasovali. Kdyby to místo 1:2 bylo 2:1, třeba by zbytek zápasu vypadal jinak. Nakonec by tomu asi slušela remíza, ale prohráli jsme si to sami.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Bohužel nám chybí stoperské duo a tak jsme museli sáhnout do elitního týmu, kdy bylo znát, že si na sebe zvykáme. Do utkání jsme tedy vstoupili standardním způsobem, obdrženým gólem ve druhé minutě. Naštěstí jsme stihli do poločasu vyrovnat a hned na začátku druhého otočit utkání v náš prospěch. Kolem 55. minuty jsme měli totální tutovku, kdy jsme mohli utkání definitivně zlomit, ale rozhodli jsme se, že si chceme ještě zabojovat a tak jsme nabídli soupeři v 73. minutě vyrovnání. Naštěstí jsme utkání stihli dotáhnout do vítězného konce.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - D. Kalaš [-] (21. J. Čermák [-] ) , V. Dziadus [-] (66. O. Cajthaml [-] ) , M. Bedenko [-] (46. P. Richter [-] ) , J. Pachner [-] , I. Popovych [-] , L. Stach [-] , L. Holka [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-] , R. Červeňák [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - J. Reischig [-] , M. Vričan [-] (59. M. Nosek [-] ) , J. Tomášek [-] (59. M. Vojta [-] ) , L. Mareška [-] , M. Kolečko [-] (68. M. Otto [-] ) , T. Červeňák [-] , L. Boula [-] (46. A. Daniel [-] ) , A. Žák [-] , O. Nosek [-] , J. Komínek [-]

ŽK: 80. R. Červeňák , 88. P. Kutný - 76. L. Mareška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ježek Petr - JAROŠ Jan, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase více věřím hostům.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích