Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V letošním ročníku už není tým bez vítězství, jako poslední ho slaví Litice


Branky


13

V Liticích se odehrál zápas takzvaně o šest bodů. Hosté z Hradiště mohli v případě vítězství svého soka přikovat ještě více ke dnu. To se jim ale nepodařilo. Litice měly celý zápas navrch a postupně navyšovaly náskok. Po záverečném hvizdu tak mohl i poslední tým, který dosud ještě nevyhrál, slavit vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky vyzněl v prvním poločase zcela jasně pro domácí tým. Liticím se po předchozích nezdarech dařilo hrát aktivně a vytvářet tlak na soupeře, ze kterého přicházely šance. Zároveň ani nepouštěly hostující tým na dostřel. Vedoucí branka byla tedy tak jen otázkou času. Domácí se jí dočkali v 28. minutě, když svou šanci proměnil Krejčí. Z množství dalších příležitostí už se dokázali domácí prosadit jen jednou. Do pohodlnějšího vedení poslal Litice těsně před pauzou ve 41. minutě Blovský.  

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Domácí o svém vítězství definitivně rozhodli gólem Vacka v 56. minutě. Po této brance už oba týmy věděli na čem jsou a utkání pomalu spělo ke svému konci. Domácí diváky ještě v závěrečné části zápasu rozradostnil v 74. minutě před svým odchodem ze hřiště Radvanovský, který dal razítko na první body Litic v této sezoně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Na utkání jsme se dobře nachystali už od začátku a celý zápas byl v naší režii, kdy hosté se dostali jen ojediněle k nějaké střele. Celý zápas jsme měli chuť a po zásluze získali konečně nějaké body do tabulky. Pochvalu zaslouží celý náš tým, jak zápasem žil.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Štěrba, trenér: Utkání se nám vůbec nepovedlo, chybělo nám úplně všechno, bojovnost, přesné přihrávky a žádná střela na bránu. Jenom proto, že byl soupeř jalovej v zakončení, jsme prohráli v poločase jenom 2:0. O přestávce jsme si něco řekli, ale brzký gól na 3:0 rozhodl a pak už se utkání jenom dohrávalo. Bohužel, byl to nejhorší zápas za poslední dobu, co jsme odehráli.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tykvart [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] (74. T. Turek [-] ) , L. Kindl [-] (46. O. Boháček [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] (80. J. Beneš [-] ) , F. Vajskebr [-] , D. Blovský [-] (46. M. Forman [-] ) , J. Kanta [-] , V. Liška [-] (52. J. Horn [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - H. Vladimír [-] , M. Valeček [-] , T. Lapský [-] , O. Pytlík [-] - P. Henrich [-] (65. M. Vávra [-] ) , J. Rucký [-] , M. Furár [-] , J. Soukup [-] - T. Beránek [-] - J. Kačena [-]

ŽK: 74. A. Radvanovský - 25. O. Pytlík , 89. J. Soukup .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - KRÁL Tomáš, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Domácí už nutně potřebují vyhrát a odpoutat se ode dna tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích