Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas na Roudné měl jen dva střelce, úspěšnější byl domácí čtyřgólový útočník


Branky


13

Vochov měl za sebou dva povedené zápasy a chtěl zlepšující se formu potvrdit i na Roudné. Roudná ale po třech porážkách v řadě potřebovala zabrat. To se jim povedlo hlavně díky výbornému střeleckému výkonu Titěry, který měl na svědomí všechny čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka Titěry v 18. minutě jakoby předznamenala hlavní postavu zápasu. Titěra totiž touto první brankou neřekl ani zdaleka poslední slovo. Už v 25. minutě tento hráč přesně zamířil do branky Vochova znovu. V 29. minutě ale elán domácích z dobře rozehraného utkání trochu utišil přesnou ranou Křen.

Druhý poločas byl tak stále otevřený. Stačilo ale jen pár minut z druhého poločasu a už tomu tak nebylo. V 52. minutě potřetí skóroval Titěra. Pak neuběhlo ani pět minut a velmi produktivní Titěra už měl v 57. minutě na svém kontě čtyři gólové zářezy. Z dalších přicházejících šancí se ve zbytku utkání trefil jen v 78. minutě Křen a upravil tak skóre na 4:2. Útočný zápas se šesti brankami měl tak v konečném součtu jen dva střelce.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Zápas proti Vochovu se nám konečně povedl. Pěkný zápas pro diváky se šancemi na obou stranách rozhodl náš útočník Honza Titěra, který byl vysoce produktivní a hostům z výletu na Roudnou nadělil do košíčku čtyři branky a celé utkání rozhodl.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Do utkání jsme vstoupili jako namistrované primadony a výsledek tomu i tak odpovídal. Nebyly jsme ani vepředu a ani vzadu. Jsme jednotlivci, nikoliv tým. Soupeři gratulujeme k vítězství, které mohlo být daleko větší.



Sestavy


SK Roudná
T. Pfleger [-] - J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] , V. Ranš [-] (63. A. Dejmek [-] ) , M. Ranš [-] , L. Zelenka [-] , J. Houfek [-] , T. Kratschmer [-] , V. Rada [-] , M. Tureček [-] (77. V. Cibulka [-] ) , D. Urie [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - J. Novák [-] , L. Honzátko [-] (80. L. Chvojka [-] ) , P. Vyleta [-] (85. T. Král [-] ) , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (58. P. Packan [-] ) , F. Šváb [-] , T. Křen [-] , M. Diviš [-] , M. Brousil [-] , V. Bezdička [-] (58. M. Šulaj [-] )

ŽK: 85. L. Zelenka - 49. M. Diviš , 84. P. Packan , 90. L. Chvojka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - KRŇOUL Štěpán, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

Vochov sice hraje venku, ale pokud bude hrát trio Křen, Vyleta, Bezdička, tak si myslím, že v pohodě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích