0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice odskočily spodku tabulky, na Smíchově trestaly v protiútocích


Branky


13

Smíchov chtěl potvrdit tři body z minulého kola proti Slovanu a převaha na míči byla prakticky po většinu zápasu na jeho straně. Černice si ale zásluhou rychlého Martina Hlaváče na své šance počkali a dvě proměnili. Druhý poločas už se spíše jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější v prvním poločase byli domácí, kteří měli míč na kopačkách a dařilo se jim kombinovat. Jejich snaha ale většinou končila v předfinální fázi. Hosté spoléhali na brejkové situace většinou po dlouhých balonech. Jeden takový přišel v 9. minutě, když se ve vápně objevil v náběhu Hlaváč a přízemní střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci. Po brance se hra stále odehrávala spíše na polovině hostů. Smíchov pak zahrozil po zaseknutí obránce a následné střele Ismailova, která skončila na rukavicích brankáře. Po zblokovaném odkopu právě gólmana hostů se jen tak tak netrefil do odkryté branky z velké vzdálenosti Bačkovský. Bačkovský byl i u další možnosti. Tentokrát připravil mič na penaltu Jarošovi, který ale z první nedal. V další akci se poprvé od gólu ukázali hosté. Kuncl sebral míč domácímu obránci a přihrál Hlaváčovi, který ve vápně vykvrdlal obránce, ale jasnou šanci zazdil střelou doprostřed branky. Poté si oba jmenovaní role vyměnili a neslo to ovoce. Hlaváč se prosmíkl podél brankové čáry, přihrál Kunclovi, kterého poslal k zemi nedovoleně domácí hráč. Nařízenou penaltu proměnil Táborský střelou do protipohybu brankáře. Poslední a pro vývoj utkání možná zásadní moment prvního poločasu nastal po přihrávce Hranáče, která našla v náběhu za obranou linií Chudobu, ten obešel gólmana a míč už směřoval do branky. Chudoba se následně ale dostal do kontaktu s vracejícím se Marušincem. Po pádu obou hráčů na zem signalizoval rozhodčí faul domácího hráče. Smíchov se tedy kontaktního gólu nedočkal.

Druhý poločas nenabídl téměř žádný vzruch. Černice si hlídali vedení spolehlivou defenzivou a domácí už ztratili přesnost v kombinaci a do šancí se už neodstali. Jediný vzruch tak mohl být zaznamenán při teči pokusu jednoho z hostujících hráčů, který skončil až v síti, ale za pomoci ofsajdu.

 



Sestavy



TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - O. Marušinec [-] , L. Táborský [-] (46. J. Vlk [-] ) , M. Šmídl [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , T. Cihla [-] , T. Engl [-] (60. V. Majerník [-] ) , V. Motlík [-] , M. Hlaváč [-] (55. D. Kopa [-] ) , J. Hlaváč [-] (70. K. Kaňák [-] )

ŽK: 72. D. Kopa , 78. P. Mastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - KOSTELNÍK Lumír, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Půjde o vyrovnaný zápas, ale více věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích