2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union otočil skóre, ale vedení neuhájil. V Hradišti se body dělily


Branky


12

V Hradišti šlo o souboj týmů, kteří novou sezonu nenastartovaly úplně dle jejich představ. Ani jednomu z nich se nakonec nepodařilo odskočit do klidnějších pater tabulky. Oba poločasy skončily shodně remízou 1:1, a tak se body rovnoměrně dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel týmů z dolní poloviny tabulky se na začátku vyvíjel lépe pro domácí fotbalisty z Hradiště, kteří šli do vedení v 9. minutě po přesně zahrané penaltě k tyči od Krušiny. Od úvodní branky zápasu měli z větší části míč na svých kopačkách hostující hráči, ale do lepších možností se dostávali ztěžka. Když už se pomalým tempem blížil poločasový hvizd, rozehrál v 38. minutě přímý kop Hořánek na zadní tyč přímo na Stacha, který hlavičkou překonal brankáře domácích. 

Stejný průběh utkání pokračoval i v druhém poločase a byli to znovu hosté, kteří dokázali rozvlnit síť domácí branky. Z kraje hřiště odcentroval v 66. minutě autor první branky Stach na Červeňáka, který s uklizením balonu do branky neměl moc práce. Union si ale nadějný stav do konce utkání nepohlídal. V 79. minutě nedokázali hosté odvrátit do bezpečí rohový kop Hradiště a trestem jim za to byl přesný pokus Henricha z místa kolem penaltového bodu. Poslední desetiminutovka už větší vzrušení nenabídla a v Hradišti se tak body dělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: V Hradišti se nám nedaří skoro nikdy a i teď se to potvrdilo. Na jaře jsme tam prohráli hlavně kvůli velké smůle a výbornému gólmanovi soupeře, tentokrát to bylo hlavně naší nemohoucností. Měli jsme většinu zápasu navrch, ale do šancí jsme se moc nedostávali.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - H. Vladimír [-] , T. Lapský [-] , O. Pytlík [-] - V. Pikhart [-] , J. Rucký [-] , P. Henrich [-] , J. Soukup [-] - V. Krušina [-] , J. Kačena [-] - M. Vávra [-] (46. T. Beránek [-] )

TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - D. Kalaš [-] , P. Richter [-] (46. V. Dziadus [-] ) , L. Stach [-] , J. Pachner [-] , I. Popovych [-] (46. A. Pasichnyk [-] ) , R. Červeňák [-] , M. Hořánek [-] , P. Kutný [-] , L. Holka [-] , R. Červeňák [-]

ŽK: 28. I. Popovych , 71. L. Holka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - PENA Miroslav, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Tady to vidím na plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích