1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná dlouho odolávala, v úplném závěru ale od Košutky dvakrát inkasovala


Branky


14

Košutka pokračuje ve vynuceném turné po soupeřových stadionech. V přechozích případech se jí poměrně dařilo a ani na Roudné tomu nakonec nebylo jinak. Domácí poměrně dlouho vedli, v závěru ale domácí obrannou tvrz překonal dvakrát Krejčí a hosté mohou slavit třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Košutky pokračovali v sérii venkovních zápasů, tentokrát na Roudné, kde je vzhledem k velmi zkušenému kádru domácích nečekalo nic lehkého. Košutka byla sice aktivnější, co se týče hry i pohybu, ale domácí pečlivě bránili a nájezdům svého soupeře statečně odolávali. První poločas jinak žádný vzruch v podobě gólů nebo karetních trestů i přes viditelnou převahu hostů nenabídl.

Hosté jakoby si říkali, že je jen otázkou času kdy se prosadí. Ti ale byli snad ještě jednou nohou v šatně, když se ve 47. minutě prosadil za Roudnou svým pokusem Jandoš. Na obrazu hry se ale příliš nezměnilo. Hosté i nadále dobývali domácí tvrz, a když už snad i domácí začali věřit, že přežijí bez úhony, hosté udeřili. V 80. minutě zaslouženě srovnal Krejčí. Nakonec z toho však po trefě z 90. minuty byly pro hosty bod ne jeden ale rovnou všechny tři. Hrdinou byl znovu Krejčí, podobně jako u vyrovnávací branky. V závěru ještě inkasoval druhou žlutou a tedy červenou kartu domácí Špic. Tento moment ale na výsledku nic nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Tak hosté byli po celý zápas běhavějším týmem, my jsme se dostali do vedení a pak už jen bránili a neubránili. Vyzdvihl bych výkon nestárnoucích útočníků Jandoše a Třísky.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Tříska [-] (77. A. Hess [-] ) , L. Jandoš [-] , M. Vachovec [-] , A. Dejmek [-] (46. J. Diviš [-] ) , J. Viktora [-] , J. Houfek [-] (46. P. Brichcín [-] ) , Š. Špic [-] , V. Ranš [-] , V. Rada [-] , D. Urie [-]

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - D. Král [-] (50. T. Ivankiv [-] ) , J. Chaloupka [-] , L. Kovařík [-] (72. F. Bloch [-] ) , T. Krejčí [-] , J. Chaloupka [-] (46. D. Adam [-] ) , J. Kastl [-] (46. V. Sirotek [-] ) , O. Sotona [-] , V. Kučera [-] , J. Lhoták [-] , M. Vokáč [-]

ŽK: 51. P. Brichcín , 57. Š. Špic , 87. M. Vachovec , 90. P. Bruner - 49. M. Vokáč . ČK: 95. Š. Špic .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - DUŠEK Tomáš, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nelehké rozhodování ale zde to vidím na výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích